torsdag 22. mars 2018

Farge på vegg i stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Farger vil også oppleves annerledes på en stor veggflate, kontra en liten fargelamell. Farger blir klarere og renere på en stor flate. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Skal du fargelegge flere vegger i hjemmet, kan du med fordel lage en fargepalett, slik at du på forhånd har valgt farger som fungerer godt sammen.


Et godt råd kan være å male alt treverk i boligen i en nøytral farge – så er treverket med på å skape en ”rød tråd” i boligen, selv om du har forskjellige farger i rommene. Vurderer du å velge en farge som er uvant for deg, bør du kjøpe flere forskjellige prøvebokser som du kan teste på veggen , anbefaler Dagny. Tenk også på at sterke farger gjerne fremstår som lysere når de kommer opp på veggen , mens lyse farger får et sterkere preg når du ser dem i stor skala.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Denne klassiske beige fargen , er en fantastisk kombinasjon til den rødbrune fargegruppen, men også alene. Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur!


Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


Omgi deg med grønt i tiden som kommer, – det er en deilig farge for å kvikne litt til i vintermånedene og våren som ligger foran oss! Den er frodig og livlig uten å virke alt for spenstig på vegg. Her har vi malt med vår mest robuste veggmaling, LADY Wonderwall. Farge er ikke bare farge og fargen vil fremstå veldig ulikt med ulik glansgrad.


Vær forsiktig med å gå i billigfellen. Skal du være garantert LADY- fargen slik den er på prøven, bør du velge originalen. Min favoritt er LADY Pure Color.


Den gir veggene et litt mer eksklusivt og lunt uttrykk, og fargene kommer til sin rett. La livet ditt innrede stua.

Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men etterhvert lengter vi etter den lyse klarere fargen som minner oss om sommerhimmelen. Har du ikke en hel vegg til disposisjon, kan et par skap også spre litt farge ! En av mine lyse vegger i stuen ble helt rosa i formiddagstimene da det røde huset fargesatte veggen. Jeg benyttet store prøver av de viktigste lyse fargene på veggen for å se hvordan lyset falt til døgnets ulike tider før jeg malte om. På barnerommet er nederste del av veggen malt blå for å skape en rolig stemning, og kassehyllene har fått samme farge.


Plakatene er fra Dybdahl, sengeteppet fra Søstrene Grene og putene fra Ikea. Finn din favoritt blant disse blåfargene! Den duse fargen endrer seg i styrke og uttrykk alt etter lyset, været utenfor og hvilke farger som ellers er brukt i rommet. Selv om det akkurat samme nyanse som er brukt i stuen og på badet, oppleves de som helt forskjellige fordi lyset er så annerledes fra rom til rom , forteller Diana, som også er glad i veggenes matte overflate som gir en eksklusiv touch til de litt rå rammene i. Ofte har en gang mange lukkede dører, men det er vanlig at det er åpent inn til stua. Tenk derfor helhet når du pusser opp gangen.


Farge - og materialvalgene du tar her, vil påvirke hvordan stua oppleves, og interiøret i stua vil påvirke hvordan gangen oppleves. Et vanskelig rom å velge farger til. Stua er nok det mest allsidige rommet i en bolig, og fargevalget blir derfor også muligens det vanskeligste. Her må man spørre seg hvilke mennesketyper som bor i boligen, sier Steinbo. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


Du kan fint ha en kald farge på veggen , og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning. Farge - og interiørverden dreier seg så definitivt om mote og trender, og produsentene følger svært godt med på denne markedsutviklingen. Slette vegger i spreke farger , penselfinish og tapetserte flater er en viktig del av det totale trendbildet, og det er derfor ekstra morsomt at disse løsningene også er tilgjengelig i ferdigløsninger.


Stue med rustikt gulv og smarte vegger Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Se det flotte resultatet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg