fredag 2. mars 2018

Gant morgenkåpe

Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Klokken hever antrekket. Moteriktig og stilsikre blazere. For fest, jobb og hverdag.


Vi får inn nye styles hver dag.

Se hvilke gode tilbud vi har på dine favorittmerker. Fri frakt ved kjøp over 499. Cellbes elsker alle fasonger. Morgenkåpe - Alltid mange varianter.


GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss. Ved å fortsette godtar du bruk av dette. Slåbrok, badekåpe eller morgenkåpe er noen av navnene på denne deilige bekledningen. Vanligvis kommer morgenkåper i fantastiske stoffer som frotté og fløyel, noe som selvfølgelig gjør dem utrolig komfortable å ha på seg.


Gant er et livsstilsmerke som i starten designet amerikanske sportsklær.

GANT er en global livsstilmerkevare med røtter i den amerikanske østkystens ledige klesstil. Kombinasjonen mellom amerikansk stil og europeisk eleganse og kvalitet er merkevarens ryggrad. GANT er tilgjengelig i over 3land rundt omkring i verden og bygger merkevaren sin på de eksklusive nøkkelplaggene. Elegante og supermyke velur morgenkåpen, slåbrokk, badekåpe fra GANT. Kjøp gensere, skjorter, bukser og mye mer fra Gant på KidsBrandStore.


Klassisk modell med stor sjalskrage og stropper med knytebelte i midjen, samt to store lommer. Frottébadekåpe i 1 bomull, med høy absorberingsevne, brodert GANT -logo på brystet, to store lommer og knyting i livet. Vi har et stort sortiment å velge fra. GANT HOME tilbyr forseggjorte tekstiler til hjemmet i førsteklasses kvalitet med elegante farger og mønster inspirert av den amerikanske livsstilen, med en sofistikert europeisk touch.


Finn dine egne favoritter blant våre produkter. Handle enkelt online med rask levering og fri retur i butikk. Søk etter gant morgenkåpe på Kelkoo. Sammenlign tilbud på gant morgenkåpe fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Selv om vi kaller det en morgenkåpe , kan den selvsagt brukes dagen lang. Vel og merke så lenge du ikke skal bruke den til avtaler utenfor huset… Når du ikke orker å kle deg i et helt antrekk om morgenen, så er morgenkåpen perfekt til å dekke over nattøyet slik at du kan holde på varmen. I Norge har GANT blitt en favoritt for den klassiske mannen som ønsker klær med god kvalitet og gjenkjennelig passform. Les tester og omtaler før du kjøper. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Produsert i myk bomullsfrotté som passer like fint ved poolen som på lange, late frokoster i helgen.

Frottéen blir bedre desto mer den vaskes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg