fredag 23. mars 2018

Vegg over kjøkkenbenk

Sjekk ut Vegg Kjøkkenbenk. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Book min med en kjøkkenspesialist som planlegger og tegner, uten kostnad.

Det første du må tenke på når du skal velge materialer til veggen over kjøkkenbenken, er at de skal tåle mye. Valgmulighetene er mange, som fliser, metall, massivt tre, marmor, granitt og kompositt. Du kan også velge finerte plater eller malt trepanel. I stedet for å legge limet på veggen , kan du også legge det på flisene. Det er ofte enklere når du jobber på små flater.


Enten du nå skal feste første flisrad rett over kjøkkenbenken – dvs. Løsningen for sonen over kjøkkenbenken som vi viser øverst her er praktisk, men kostbar. I saken under finner du mange gode tips til hvordan du kan behandle sonen over kjøkkenbenken.

Dette området kan være utfordrende siden veggen skal tåle både vann, matsøl og sprut fra kjeler og stekepanner. I tillegg skal området ofte vaskes med klut. Jeg penslet beisen på, men dro over med bomullsklut etter hvert strøk. Her valgte jeg å ta tre strøk for å få den helt svar – Når beisen var tørket, penslet jeg på to strøk med Osmo Top Oil (hardvoksolje) for å gjøre overflaten vannavstøtende. Den store platen festet vi til veggen ved bruk av skruer.


Glass over kjøkkenbenk har blitt mer og mer populært de siste årene. Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser. Glassplaten beskytter veggen mot sprut og søl som vanligvis forekommer på et kjøkken.


Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten.


Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller. På den måte forhindres det at det kommer smuss og fukt mellom plate og vegg.


Velg den riktige glassplaten. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over kjøkkenbenken.

Det vanligste er å bestille herdet glass som så males i den farge du ønsker. Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat Erfaringer med plater i stedet for fliser over kjøkkenbenk ? Vi valgte herdet glass med trykk på glassets bakside. Var litt usikker på om maling på vegg med glass montert foran forblir pent over en viss tid.


Glassplater kan bestilles på mål hos glassmester, og her kan man velge mellom frostet og klart glass. En slik plate egner seg ypperlig som beskytter over tapetsert flate. Finn Vegg Kjøkkenbenk.


Uansett hva man velger å ha over kjøkkenbenken, er det viktig å legge en elastisk fugemasse i overgangen mellom kjøkkenbenken og veggen for å unngå at matrester faller mellom benken og veggen. Husk at det er mange ulike fargenyanser å velge mellom. Tenk alternativt til hvitt. Spesialtapet for bruk på vegg over kjøkkenbenk ! Vi har plukket ut en del motiver som har format som passer til å være lange og smale!


Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv. Man velger selv glasstypen man ønsker over benk.


Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Man kan lime det til veggen , eller skru det fast med skruer. Lett å rengjøre og hygienisk.


Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto). Dette sparer deg for tid ved eventuelle senere kjøp. Det finnes mange festemåter til glass over kjøkkenbenk. Man trenger nødvendigvis ikke å bruke skruer m. Hull til stikk-kontakt kan man også lage, slik at man får dekket hele veggen med glass. Gir avstand på 2cm fra vegg.


Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets design. Standard høyde for overskap kjøkken: 54cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg