torsdag 29. mars 2018

Hvit poncho

Hvit poncho

For å gi deg en bedre opplevelse. Svært praktisk regnponcho med hette, i gjennomsiktig plast. Kommer i en størrelse. Pakk deg inn i en varm og praktisk poncho. Enten du vil investere i en luksusmodell, eller vil ta en smakebit på en billigere variant, så byr vi på noe for ethvert budsjett her i vår nettbutikk.


Gi barna en skikkelig følelse av sommer med denne superfine ponchoen fra Liewood! Designet av denne sorte Norske ponchoen inkluderer den populær norske strikkemønstrene som selburosen og et tradisjonelt norsk mønster fra Sotra utenfor Bergen. En klassisk grå dame poncho fra Dale. Under størrelsesguide ser du.


Shop enkelt online hos Ellos. Ponchos hos Ellos til bra priser. BLÆST regnponcho holder deg tørr, og ser dessuten smashing ut! Oppskriften kan lastes ned gratis, klikk på download.


Hvit poncho

Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Kjøp poncho hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Cashmira poncho er i 1 cashmere.


Stoffet er laget av 1 pashmina kasjmir som gir fantastiske egenskaper som holder godt på varme og samtidig er luftig og lett. Disse ponchoene er håndsydd i Nepal etter norske forhol og vi bryr oss om våre leverandørers rutiner og standarder. Kategorier: Bekledning, Klær og tilbehør, Yttertøy.


Hvit poncho

Pashmina cashmere Høykvalitets poncho med knapper, håndlaget i Nepal. Velg blant sesongens ponchoer til dame i mange ulike modeller og forskjellige farger. En mønstret poncho i luftig, vevd kvalitet med frynser nederst.


Bibba,no designer alle typer sko, skoletter og støvletter og vesker i både skinn og kunstkinn. Skinnet er avtagbart. En kvadratisk poncho i et lett og luftig materiale.


Stor og romslig hvit poncho med litt glitter i strikken. Finn poncho i vårt brede sortiment av turklær og tilbehør. En poncho i luftig, vevd kvalitet med dekorert kant nederst. Sprell har stort utvalg av produkter fra Liewood.


Deilig poncho du bare vil pakke deg inn i. Vårt eget Bellas Hus Brand er utviklet med tanken om at alle fortjener kvalitet i hverdagen - uten at det skal gå på bekostning av pris. Finnes også i sandfarge og rødmelert. Vanntett regnponcho med teipete og forseglede sømmer.


Justerbar hette og lomme med glidelås på frontsiden. Lagersaldoen oppdateres hver natt. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig. Vår lekre to-fargede poncho er designet med dekorative striper på forsiden, og heldekkende farge på baksiden.


Gir et sporty og elegant uttrykk. Lanullva poncho har Rett fasong med glidelåslukking foran. Dette betyr at ullgarnet har gjenomgått en svært skånsom behandling på farging, og er derfor trygge å bruke.


Hvit poncho

Innertrekket i ponchoen er trukket med et vakkert mønster av håndtegnede stjerner, som blinker mot en hvit bakgrunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg