mandag 19. mars 2018

Seajet bunnstoff

Find How To Spray Plaster. Velkommen til Sola Shipping’s hjemmeside. Her vil du finne informasjon om vår organisasjon, våre leverandører, og hvilke produkter og tjenester vi kan tilby. Stort utvalg og rask levering. Seajet bunnstoff til bra priser.


Hvis du ønsker å beskytte din båt fra de skadelige effektene av begroing og øke effektiviteten, er bruk av vanlig bunnstoff svært viktig.

Egnet for alle båttyper,. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Kjøp nå Legg til sammenligning. Dersom man legger to strøk, kan dette vare for opp til to sesonger.


Det anbefales også å bruke et ekstra strøk bunnstoff på båtens skarpe kanter og et strøk rett under vannlinjen, fordi her er det mest utsatt for vannstrømninger. Vi har heller ikke testet andre bunnstoffer i hvit farge. Dette klarte seg bra gjennom første sesong.


For å velge riktig bunnstoff for din båt og ditt bruk er det viktig å ta hensyn til båttype, bruksfrekvens, hastighet, geografisk plassering, eksisterende bunnstoff , om båten ofte transporteres på henger samt miljø og lovreguleringer. Selvpolerende høyeffektivt bunnstoff med høyt innhold av kobberdioksid holder din båt ren, glatt og fri for begroing gjennom hele sesongen.

Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper. Bunnstoffet har tilsatte aktive biocider i tillegg til. Velg riktig bunnstoff for din båt.


Det er viktig å velge et bunnstoff som passer til det øvrige malingsystemet på båten. Det er tre måter å gjøre dette på: Dersom du vet hvilket bunnstoff som er påført fra før, er det bare å følge overmalingstabellen du finner i Jotuns brosjyre BÅTEN eller appen Jotun Yachting. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Her får man et ekstremt effektivt bunnstoff for minimum en sesong, i ett utvalg av klare, sterke farger til alle skrog-typer, velegnet til aluminium. Lite miljøvennlig og virker derfor godt. Pris på seajet 0hos lokal forhandler i Østfold er visstnok 2kr boksen!


Noen som vet sikkert? De har ingen motstandskraft mot groing så lenge de ligger i ro. Best ut her kommer også Jotun, sier Pedersen. Les:Se de lekre isskulpturene i Antarktis. VGDebatt:Leserne diskuterer båt her!


Ideal for club racers as it can be burnished during the season. Da er man på den sikre siden. Det er trasig å stå der med for lite primer eller bunnstoff siden tidsintervallene mellom påføringene er kritisk for et godt resultat.


Så kan du i etterkant levere tilbake det som måtte være igjen av uåpnede bokser og ubrukte ruller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg