mandag 26. mars 2018

Maler utstyr

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


MAXBO tilbyr et stort utvalg av maleutstyr - pensler, tape, kost, ruller og mye mer. Våre produkter er både for profesjonelle malere og for gjør-det.

Forskjellige underlag krever forskjellig maleutstyr. For eksempel så er det ikke sikkert en pensel som kan brukes innendørs, nødvendigvis er godt egnet utendørs. Dette på grunn av hårene som er brukt på penselen, men også hvor mye maling den avgir. Trenger du hjelp eller tips til oppussingen? Kontakt oss gjerne, og vi hjelper deg!


Utstyr til kunstnere fra en av norges eldste leverandører. Stort utvalg i tegne og maleutstyr i vår nettbutikk. Egen produksjon av staffelier, blindrammer og lerret.


Verktøy AS importerer og leverer et bredt utvalg av måleverktøy.

Vi har alt innenfor måleinstrumenter og måleutstyr. Vi ser på oss selv som. Våre dyktige teknikere er alltid klar til å besvare dine spørsmål om måleteknikk. Måleutstyr for ølbrygging. Vi fører et godt utvalg av måleutstyr for ølbrygging, inkludert forskjellige hydrometer, refraktometer, pH meter for øl, flere typer.


Hos MAXBO finner du pensler og maleverktøy som flate, ovale og runde pensler. Kjøp på nett eller i butikk. Pensel, Jordan, Jordankroken, malerull, malerullbøtte, innendørspensel, utepensel. Kunstnermateriell direkte fra produsent og importør. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.


Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Industri- og Boligprodukter AS.


Alle rettigheter reservert. En god rulle forenkler jobben betraktelig. Alt innen tegning og kunstartikler på et sted. Tegning, Tegneutstyr, Kunstmateriell, Tegnesaker, Tegnefilmer.

Her finner du alt du trenger for å slippe løs din indre kunstner - Europris. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider.


Spectra Precision er en etablert merkevare, kjent for kvalitetsprodukter til bygg- og anleggsbransjen. Spectra tilbyr en komplett produktportefølje innen måleteknikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg