onsdag 28. mars 2018

Sengetøy ferm living

Kvalitetssengetøy for hotell! Vi har alt du trenger for å skape en god atmosfære. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Sengetøy ferm living

Ferm Living - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Kjøp på nett eller i butikk! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har et stort utvalg av lamper og sengetøy i vår barneavdeling. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Flott, skandinavisk design og god kvalitet kjennetegner dette merket. Modellen heter Dotty rose.


Sengetøy ferm living

De er anti rust behandlet, noe som gjør at de kan brukes både inne og ute. Og faktisk kan hele familien sove id et samme mønster, om det skulle være et ønske. Det lukkes med glidelås, og kommer alltid i den søteste lille stoffpose. Sengetøyet er virkelig bløtt og lekkert.


Retro design og god kvalitet kjennetegner dette merket. Alle tekstil-produktene er i økologisk bomull og putene har dunfyll. Søk etter sengetøy ferm living på den nye KensaQ. Fra deres base i København har de opp gjennom årene utviklet en distinkt og selvsikker stil som gir liv og skjønnhet til ethvert hjem.


Her finner du flotte barnemøbler i tre fra ferm Living. Passer perfekt inn på barnerommet. Velg mellom mange flotte stoler, bor benker og skrivebor i klassisk design med rene og enkle linjer.


Dette fatet er et essensielt tilbehør til den populære Plant Box fra ferm LIVING. Brass Tray gir deg flere styling- og lagringsmuligheter, og Plant Boxen får et lokk på en tredjedel av flaten. Plutselig er den perfekt som nattbor ved siden av sofaen din eller som en hjemmebar.


Sengetøy ferm living

Med geometriske former, innslag fra naturen og retro farger passer produktene perfekt til folk som er bevisst. De har latt seg inspirere av 20-tallet i denne serien. De vertikale ripplene gir et sterkt og sofistikert utseende, og de varierte geometriske stettene gjør glassene ekstra spesielle. Server med matchende karaffel til frokost, lunsj eller middag.


Kan brukes både som vann og drinkglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg