mandag 5. mars 2018

Plantekasser stål

Plantekasser stål

Dyrk din lidenskap med norske plantekasser i system. BEDD er et nytt system for å bygge plantekasser i stål til balkong, terrasse og hage. Systemet består av paneler i ulike lengder, som kan kombineres for å bygge en rekke ulike løsninger. BEDD plantekasser er et 1 norsk system for dyrking på balkong, terrasse og i hage.


Med fire enkle og robuste paneler kan du sette sammen utallige variasjoner. Velg mellom paneler i rustfri galfan eller ubehandlet stål som gir en unik rustpatina over tid. Enkelte modeller kan også leveres med bunn og hjul for økt mobilitet.


Materialene er henholdsvis galvanisert jern og råjern, som etter en tid vil få en pen rusten overflate. Modulene settes sammen med hjelp av et patentert montasjegrep. Cortenstål er en type stål med en ekstra sterk legering som beskytter seg selv med ett utvendig rustlag.


Stålet er temperaturbestanding, og ruster i mindre grad enn annet stål. Dette kombinert med lang levetid og denne spesielle rustfargen er det som gjør at denne typen plantekasser og andre produkter så populære i dag. Plantekasser gjør hagearbeidet morsomt og de graderer mot at det er en plikt.


Hurra for plantekasser ! Lag en flotte plantekasser med planter i råstål eller container stål. Container stål er et hardere materiale enn vanlig stål , og det ruster til en flott rødfarge. Akkurat disse kassene som ble stilt ut er faktisk ikke laget i Corten, de er laget i helt vanlig stål som ser minst like vakkert ut, men hvor rusten ikke sitter fast sånn som den gjør på Corten.


Plantekasser stål

Vanlig stål er rimeligere enn Corten, og kassene kan lages i begge materialene. Her på siden finder du store og små plantekasser og plantekummer i cortenstål og forzinket stål. Med Land Modern får du plantekasser i stilrent design og ekstra holdbar kvalitet.


De holder til selv hårdhændet behandling år efter år og er derfor også meget velegnede som byinventar, i det offentlige rum. Utecomfort AS levering av moderne plantekasser i stål Fesfoc Barselona fra spania. Lakkert stål – Varmgalvanisert, deretter lakkert. Som standard leveres de i svart, men kan også leveres i valgfri RAL-kode mot pristillegg.


Ta kontakt dersom du ønsker tilbud på plantekassen levert i andre farger. Holdbare plantekasser som passer like godt i et offentlig uterom som hjemme hos en kvalitetsbevisst huseier. Solid espalier i varmegalvanisert stål fra Plus.


Denne stilrene plantekassen i pulverlakkert stål kan helt sikkert ta seg veldig godt ut på en litt beskyttet terrasse eller veranda også. Kommer i flere farger, fra Ferm Living. Her er enda flere kasser du kan lage selv.


Plantekasser stål

Disse bygger du ved hjelp av betongplater og lim! Oppskriften finner du på Dreamgarden101. Vi kan tilby de blomsterkasser eller plantekasser akkurat slik du ønsker.


Ja du kan få de tilpasset etter dine ønsker og mål. Det mest populære for tiden er cortenstål. Det viser seg at snegler ikke liker cortenstål gjerne det er for at dette har en litt grovere finish enn vanlig glatt.


Flotte, kvadratiske plantekasser på hjul, der er lette at flytte rundt med ved behov. Aflange plantekasser med hjul. Gør indretningen af altanen eller terrassen lidt mere fleksibel med disse smarte, aflange plantekasser på hjul.


Højbed i massiv stål. Flotte blomsterkar eller vandkar i jern til haven, terrassen eller andet. Stålkar i massiv 5mm jern der ruster og får en flot rødbrun farve.


Passer rigtig flot i haven enten som vandkar eller som blomsterkumme i stål. Vi fremstiller jernkar efter dine ønskede mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg