tirsdag 20. mars 2018

Papir lanterner

Papir lanterner

Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. Lyst til å spare penger på bildeler? Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Sjekk vårt store utvalg av papirlanterner i farger og størrelser - fra til cm! Papirlanterner er populær pynt både til interiør og ulike. Flyvende lanterner er også ofte brukt i privat sammenheng, f. Den mest utbredte tradisjonen knyttet til flyvende lanterner er det å ønske seg noe mens lanternen sakte men sikkert stiger høyere og høyere i lufta. Det blir sagt at disse ønskene skal gå i oppfyllelse hvis de var ønsket inderlig).


Native til Kina, flygende papir lanterner jobbe på samme prinsipp som en luftballong. De første flygende papir lanterner var laget av en bambus struktur dekket med papir. De hadde form av en hexahedron eller en pose.


Papir lanterner

Norgesglass pyntet med papir og lys oppi gir en magisk stemning på kvelden Syltetøyglass samlet gjennom året gjør også samme nytten her. Har du så fine gamle norgesglass så trenger de ikke noen ytterligere pynt. Vinflasker med stearinlys – Lekkert. Velg rustfritt om du skal ha lanterner utendørs.


Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Koselige lanterner med påtrykk av hvite duer som knyter hver sin del av hjertet. Lanterner og skipslamper. Se lagerstatus i butikk Utsolgt online. Kreative og morsomme løsninger med lanterner til festen!


Papir lanterner

Til bryllup er det nydelig å dekorere hele taket i festlokalet med hvite, lysende lanterner. Dette skaper en eventyrlig, magisk stemning til den perfekte dagen. Et annet tips er å feste små papir sommerfugler på lanternene for en skikkelig sommerstemning!


Denne kinesisk ordtak er ofte brukt og er spesielt apropos til papir lanterner. Papirdekorasjoner til dekorasjon og pynt! Vi bruker våre egne cookies, samt cookies fra tredjeparter, for å kunne tilby deg bedre service. Ved å benytte vår side aksepterer du dette.


Papir lanterner

Trenger stk AAA batterier til en lanterne. De flyvende lanterner består af rispapir, og oftest en ramme af bambus, hvor stearinlys placeres og antændes, hvilket får lanternen til at stige til vejrs. Udover de flyvende lanterner , tilbyder vi også flydende lanterner , og flotte lysposer i forskellige motiver, farver og størrelser, alt sammen til Danmarks måske billigste priser. De såkalte kinesiske lyktene som blir sendt opp i lufta, bekymrer brannvesenet.


I Oslo er det nå innført totalforbu og snart kan forbudet gjelde hele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg