fredag 30. mars 2018

Liten balkong inspirasjon

Tips til innredning av små balkonger. Når du skal innrede en liten balkong bør du starte med å lage en liste over hva som er viktigst for deg. Det vil sannsynligvis ikke være plass til både en solstol, spisestue, blomsterpotter og lignende. Et godt tips er å bruke små, luftige møbler, slik at balkongen virker større. De finnes i tre høyder som er kjempefine å kombinere sammen til en grønn oase.


De populære postkassene fra Bruka er en hit hos Lunehjem.

Et høyt og smalt hyllesystem som er fleksibelt og kan bygges på egner seg ekstra godt på en liten balkong. Frame er en slik hylle som er lett bygge på i flere moduler og består av aluminium og teak, og tåler all salgs vær. Fås i både antrasitt-grå og hvit, fra Cane-line. Godt underlag Sørg for at det er behaglige å kunne gå barbent på balkongen med et gulvteppe som tåler å være ute.


Smarte møbler som kan stables fungerer godt på en liten balkong , og bruker du plantestativ eller veggpotter, kan du skape en frodig uteplass uten å måtte bruke for mye gulvplass. Vi har samlet noen fine kjøpetips som både kan brukes på balkongen eller på en større uteplass. Se tipsene på de neste sidene!


Enkle, elegante og sammenleggbare utemøbler passer derfor godt inn på en liten balkong. Du kan enten kjøpe ferdige kafe- eller terrassesett, eller kombinere forskjellige stiler for å skape en mer personlig uteplass.

Ikke vær redd for å blande ulike stoler med det bordet du foretrekker. En liten balkong kan med kärlek och omtanke bli riktigt mysig och fin! Här får du elva fiffiga tips som gör att din balkong blir den givna platsen att hänga på i sommar. Inreda en liten balkong – tips 1. Balkonglådor i mängder.


Grönska gör balkongen lummig och välkomnande. Har du en mindre balkong , odla på höjden! De myker opp linjene og fyller.


For deg som har tid og inspirasjon , samt nogenlunde grønne fingre, er planter en viktig trivselsfaktor. Inspirasjon til små balkonger. Jeg har liten balkong og trenger inspirasjon før sommeren da den er helt tom, så tenkte jeg like gjerne kunne starte en tråd. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig. Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen , eller verandaen din flere dager i året.


ShipDeck er perfekt for deg som liker den maritime stilen – enten hjemme eller på hytta. Når du velger hagemøbler til en liten balkong kan det være lurt å se etter fleksible møbler som kan brukes på forskjellige måter. Vår populære hjørnegruppe Chilli med bord er modulbasert, slik at du kan sette sammen hagegruppen slik du ønsker.


Men faktum, kjøkken er viktig del av en masse ting. Innred en liten balkong.

Utnytt din balkong eller uterom optimalt gjennom å fylle den med møbler som er fleksible. Velg stoler som kan slås sammen eller stables. Benker som kan stå langs med husveggen eller stabelbare sittepuffer og veggpotter med blomster i vakre farger. Hos oss på Verket Interiør får du flere ferdige sett av. Bli med Fine Design ut på en liten balkong og få tips til hvordan den kan innredes med hagemøbler og tilbehør som passer og som får plass.


Her kommer vi med et par nyttige råd om plassering av planter, utemøbler, griller og tilbehør i uterommet du har til rådighet. Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.


Selv de minste balkonger kan bli et lite fristed i hverdagen, om man bare vet å innrede dem riktig. Det skal det i hvert fall bli! Det er to ting som er viktig for balkongen - at.


Nå nyter jeg i tillegg vakre sommerbilder fra flotte balkonger og altaner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg