torsdag 22. mars 2018

Ferdig panel

Sjekk ut Ferdig Panel. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Våre malte MDF panel er ferdig malt og klar til bruk. Her er det ikke påkrevd med sparkling, pussing og maling etter montering.


Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år.

DU kan velge mellom lasert, malt, beiset eller oljet panel. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Arbor Panel ferdigmalte plater i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Det har en tykkelse på hele mm, som gir dypere og penere profiler.


Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Slik frigjør du verdifull tid og kan fokusere på andre viktige arbeidsoppgaver. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel.

Kjøp på nett eller i butikk. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag.


Se for øvrig våre monteringsfilmer som viser hvor enkelt det er å montere en panelvegg fra Moelven, enten den er ubehandlet eller ferdig overflatebehandlet. Tips til monteringen! Start alltid montering i et hjørne.


Har du et utvendig hjørne, begynn gjerne der. Settes panelet opp ut fra et innvendig hjørne, begynn med utgangspunkt i en ferdig spikret hjørnekasse. Ved skjæring av panel med sirkelsag, spesielt på langs, lønner det seg å legge sagen mot panelets bakside.


Da får du penest snitt. Samme farge og beisbase som vi bruker industrielt, er å få kjøpt ferdig tappet på flasker à 5ml. Fabrikkmalt kledning med Jotun - maksimal beskyttelse og effektiv bygging.


Kledningen er grunnet og malt. En nydelig naturlig veggplate som er helt unik, enkel å montere og ikke minst ferdig beiset. Smartpanel Color Ønsker du panel med et stilrent uttrykk er vår standard veggpanel et meget godt valg. Panel skal ligge en til to ukers tid innendørs før det monteres for å unngå at det slår seg på grunn av temperatur- og fuktforskjeller.


Bjertnæs Sag har et beiskonsept med standard utvalg av beis i trendy farger, og gjør ønsker å gjøre ferdig beiset panel lett tilgjengelig for deg. På oversikt over våre forhandlere, vil du finne butikker som har vår panelutstilling slik at du kan se fargene live.

Standard farger Våre standard farger er inspirert fra naturen. Ferdig grunnet kledning skal normalt ikke grunnes på nytt, men det er viktig at kuttflater og endeved grunnes med VISIR OLJEGRUNNING PIGMENTERT ved montering. Det er viktig å behandle kuttflatene og endeved ekstra nøye, 3-strøk¸ vått-i-vått. Dette gir god forsegling av endeveden og ekstra beskyttelse mot råte.


Talgø Takpanel er av høy kvalitet og har års garanti. Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke. Lysekte- gulner ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg