torsdag 15. mars 2018

Herstal retro

Stort utvalg av Herstal. Gratis frakt og levering innen dager! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Finn laveste nettpris her.


Herstal retro

Bestil smukke lamper i høj kvalitet og unikt moderne brugskunst til hjemmet - direkte i vores webshop. Herstal Retro Gulvlamper, vegglamper og bordlamper. Retro -serien er laget i mange serier som finnes som bordlamper, vegglamper, gulvlamper osv. Turn it, twist it and shape it however you like. Dette er et familieforetak som har vokst seg langt ut over Danmarks grenser.


Du kan nå oss på chatten her på vår nettside, alternativt via e-post. Retro -seriens Marlin, er designet med inspiration fra 50’erne, hvor vi beundrede det naturlige – og det er kurverne der gør Marlin lampen til noget helt specielt. Standerlampe retro gulvlampe. Vi har heldigvis alle sammen helt vidt forskellige smag og stil, også når det kommer til lamper. Drømmen var egentlig å skape sine egne lampedesign.


Herstal retro

Den hvite lampen har en meter hvit tekstil kabel, mens lampen i sort har en meter sort tekstilkabel. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Sjekk også de andre Motown-lampene som finnes i gulv-, vegg- og bord-varianter! Anvender stk max 60W Epære, medfølger ikke.


Lampen har en diameter på cm. Kjøp Retro vegglampe på Kelkoo. Bli först med att recensera denna produkt. Det er den store og der er stk og de sælges kun sammen. Sammenlign tilbud fra Herstal.


Herstal retro

Højde 32cm og diameter cm. Kommer fra røgfrit hjem og standen er som ny. Dengang var der kun de to unge iværksættere ansat i butikken, så der er sket meget siden.


Serien er inspireret af nogle af de mest berømte strømninger inden for ting til hjemmet – blandt andet fra New York i 50’erne og den berømte Motown stil. Høy kvalitet til en bra pris. Denne serie er en samling af Herstals ældre sortiment.


Herstal retro

Brukt Selges herstal retro Bordlampe til salgs i Sandefjord - Selges herstal retro Bordlampe publisert av suzan Olsen i Sandefjord. Ligger i ambalajen og er ikke brukt. There are no blog posts yet. Disse sekkene er å se overalt om dagen, noe som er helt forståelig.


En Herschel sekk er ikke bare stilig, men også vellaget. Enten du trenger ny skolesekk, eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg