torsdag 1. mars 2018

Cottonlights lyslenke

Lyslenker og lysslynger på nettet! Lekker kjede av lysende rosa hjerter. Cottonlights happy lights lyslenker. Skap fantastisk stemning til barnerommet, bruk lyslenken til bordpynt, på hyller, heng over dører m. LED-pærene gir et hvitt og feststemt lys, og kan brukes både ute som inne.


Heng lyslenken opp og pynt for eksempel rundt rekkverk, mellom trær, i papirlysholdere, langs møner, på benker, photobooth, og mange andre plasser!

Hos OddLiving finner du mye fint til deg og ditt hjem! Velkommen inn til oss! Avgir et lunt og koselig lys Kan henges opp, legges på bor i store glassvaser, på innsiden av store lys-lykter, rundt dører, fra taket, pynte opp i hjørner, over skap etc. Med andre ord er det utallige muligheter hvor kun fantasien setter grensene! Du finner den i mange ulike fargekombinasjoner - se nedtrekksmeny.


Den går på batterier så den trenger ikke å kobles til strøm. Belysning kan være så mangt. I dag bryr de fleste av oss om miljøet og strømforbruket, så det er en god idé å satse på LED-teknologi.

Dette er grunnen til at. LED- lyslenke Twinkly CCT, 2lyskilder m svart. Leveringstid: På lager. Utendørs lyslenke , LED-filament-mignonpærer lys. Lunt og koselig lys Kan henges opp, legges på bor i store glassvaser, på innsiden av store lys-lykter, rundt dører, fra taket, pynte opp i hjørner, over skap etc.


En utrolig fin lysrekke med LED festlyst som lyser gjennom en klar pære. Pæren er laget av tynt plastmateriale og ser ut som glass, men knuser ikke. Dekorativ cottonlights i en nydelige hvit farger som passer hele året. Disse har en noe grovere tekstur.


Det er bare fantasien som setter en stopp for hva lyslenkene kan brukes til. Heng lysslyngen på veggen, pynt bordet med dem, legg cotton lights i en lykt eller skål. De passer også godt på en hylle eller. Vi har også valgt å ta inn Shades of Grey som også har vært veldig etterspurt. Vi har et godt utvalg av cottonlights , lyslenker, hvite cottonlights , fleregarget Mini cottonlights med stjerne, en med hvite små baller som er lagt i metall og en mini.


Velg mellom LED Blåhvit og LED Varmhvite lys. Stemningsskapende lyslenke som kan brukes de aller fleste steder innendørs. Flott både med lenkens lys på,og avslått.


Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør.

Skaper et mykt og behagelig lys. Sammenlign pris med oss! En nettside med god produkt- og. Leter du etter lyslenke ? Kjøp Kostymer lyslenke på Kelkoo. Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.


MVA, toll og innfortolling. Ljusslinga bollar och cottonlights tillbehör - Hittar du hos OddLiving! Både lampor, strömledningar och bollar.


Fin som dekor på bordet, i en vase eller på et fat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg