onsdag 18. oktober 2017

Rammer oslo

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Moderne rammer til dine bilder. Kom innom for å se vårt utvalg!


Bestill online og spar opptil ! Vår kundekrets er i Oslo men også hele Norge grunnet vårt meget brede sortement innen rammer med totalt forskjellige størrelser, farger og modeller.

Vi har over års bransjeerfaring. Men en ramme trenger selvfølgelig ikke henge på veggen. På bildet har vi en spennende bildevegg med bilder. De pene sølvrammene passer perfekt sammen med de kule motivene.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.

Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


TILPASSET INNRAMMING - vi kan rammer ! Rammer til bildene dine. Vi hjelper deg å finne rammer som fremhever dine bilder, farger og stil. Vi bruker kun syrefrie materialer og for oss er det viktig at du blir 1 fornøyd. Vår lange erfaring innen rammer og innramming er din trygget - vi kan innramming!


Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål. BGA Fotobutikk har nemlig eget rammeverksted som lager flotte rammer på bestilling. Her kan du selv bestemme hvor stor rammen din skal være og vi legger oss i selen for at du skal få akkurat det du ønsker deg til en pris som passer deg som kunde.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.

Kjøp bilderammer her til innramming. I praksis er rammer et redskap for interiør, både for hus og hjem, men også for kontorlokaler. Riktige rammer gir rom det personlige aspektet, men skaper også energi og gir rommene mer liv. Har du kjøpt kunstmaleri eller annen grafikk som er på papir og trenger rammer og innramming, kan du trygt ta kontakt med oss i Galleri Artifix. Hvis det skulle gå mot bytte av byrådsregjering i Oslo , er det viktig at Høyre endrer standpunktet i det offentlige jordskiftet om at det ikke er en rett og plikt å bo i Oslo , og ikke bare nabokommunene.


Jäger understreker at Oslo kommune må selv gå foran, men at dette er en utfordring like mye til de nåværende opposisjonspartiene. Ved bestilling må du bare oppgi ditt medlemsnavn på forumet for å få tilgang til rabatten. Kunstveggen har valgt ut den rammemakeren i hver by som vi mener tilbyr best mulig innramming til riktig pris. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg