tirsdag 10. oktober 2017

Kobber ramme

Kobber ramme

Fraktfritt over 3kr. Hvis du har en hel bildevegg, er det pent å blande plakater med gull- eller kobberrammer sammen med rammer i mer nøytrale farger. Vores rammer fås i størrelserne 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50xog 61x91cm.


Kobber ramme

Uansett om det er en stor ramme , en mellomstor eller en liten kobberramme du er ute etter, så kommer du uten tvil til å finne din favoritt her! Kobber ramme , 61x91. Når man finner en farge på en ramme man virkelig liker, som for eksempel kobber , kan det være morsomt å blande mange forskjellige kobberrammer sammen. IKEA - FISKBO, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter.


Kobber ramme

For eksempel er en hvit eller trefarget ramme ofte litt mer diskré enn en svart eller gullfarget. Bredden på kantlisten har også stor effekt på utseendet. Ta en titt rundt i sortimentet vårt og se hva du liker. Vi har rammer med både smale og brede lister. Prøv å se rammen foran deg og hvordan den blir sammen med motivet du vil ramme inn.


All oppmerksomhet rettes mot bildet, med denne enkle klassiske foto rammen. Rammen er laget av lakkert skandinavisk furutre, og leveres med glass av høy kvalitet. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Rammen i kobber har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden ved hjelp av metallspenne som lett kan svinges sidelengs. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig.


Kobber ramme

Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Flot, trendy plakatramme i kobber. Passer fint i en indretning med metalliske farver.


Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Ved montering av bryter må festeramme L33 el. ELKO Plus Layer kombinasjonsplate. Billedrammen i kobber bærer et krystalklart plexiglas og er superlet at åbne på bagsiden med hjælp af metalspænder som let kan drejes sidelæns.


Billedrammen er udrustet med metalbøjler så billedet enkelt kan hænges op på væggen, vandret eller lodret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg