tirsdag 10. oktober 2017

Ferdigmalt panel farger

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. VYRK leverer ferdigmalt eller beiset panel til hus, hytte og andre bygg. Spar tid og penger, få et bedre resultat.


Treets gode og unike egenskaper som et pustende, varme og fuktstabiliserende materiale blir ikke svekket.

Du velger fargen og profilen du synes passer best for å skape det rommet du ønsker deg. Arbor Panel ferdigmalte plater i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Det har en tykkelse på hele mm, som gir dypere og penere profiler.


Treets egenskaper gir et matierale som er pustende, varmt og fuktstabiliserende. Malt panel får en tostrøks, industriell overflatebehandling, ett strøk grunnfarge pluss ett toppstrøk. Vi har behandlet platene med pensel-finish, og du kan velge mellom trefiber eller MDF-materiale. Du kan velge mellom flere ulike typer panelplater (profiler) og farger.


Kledningen er grunnet og malt med Jotuns malinger før montering.

Jotuns trygge og kjente malinger blir påført i fabrikk under kontrollerte forhold. Og huset er allerede grunnet og malt ett strøk i valgfri farge når kledningen settes opp. Vi kaller det et smart valg.


Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Smartpanel Color serien har klassiske farger til alle stiler. Det blir nesten ikke enklere å få nye vegger enn med ferdigmalt panel. Med ferdigmalt kledning er det kun toppstrøk som må påføres, og det først innen år.


Har selv 3mmed 95mm faspanel. Moelven har ferdigmalt panel. Likevel er det mye kvister som kommer frem både her og der.


Vi fikk en meget god pris på det meste av vår panel , mener det var rundt. Med fabrikkmalte panelplater i profilfrest MDF får du raskt en ferdig vegg, og antallet farger og profiler å velge blant er stort. Men om du etter en tid igjen rammes av oppussingslyst, og er blitt fysen på en annen farge , er det fullt mulig å male om også disse veggene. Med MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg.


Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil.

Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Stort sortiment på panelprofiler. Furu, gran, mdf – overflatebehandling med beis og maling. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.


Dette nettstedet benytter cookies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg