tirsdag 17. oktober 2017

Jotun proff

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Den kunnskapen deler vi gladelig med våre kunder. Vår kunnskap er din kunnskap! Oversikt over proffprodukter. Produktoversikt, for båte interiør og eksteriør, for profesjonelle og håndverkere. Eksteriørmaling og -beis gir bygget både beskyttelse og særpreg.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Responsen er svært positiv.

Jotun Powder Coatings AS. SLIK SPRØYTEMALES YTTERVEGGENE MED OPTIMAL. HMS-dokumentasjonen du trenger. Kom innom butikken for faglig påfyll, sosialisering med andre i bransjen, kaffe og en matbit.


Overraskende få benytter den unike muligheten det gir til å sprøytemale ute. Alle proffer trenger et støtteapparat for at de skal kunne være effektive og gjøre en best mulig jobb. Her kan du lese hvordan. Tradisjonell linolje-sinkhvitt maling som bygger på gamle, norske tradisjoner.


Godkjent av bevaringsmyndigheter til bruk på eldre bevaringsverdige bygninger. Konsernet er på flere områder blant de ledende selskapene i Europa og verden forøvrig. Ta kontakt med din lokale JOTUN -konsulent i dag, så får du vite mer om hvordan du kan komme i gang med sprøytemaling utvendig for effektive og lønnsomme prosjekter. Den samme maling kan private nu købe her hos os.


Mal Proff er Norges ledende distributør av overflateprodukter til proffmarkedet. Med vår kompetanse og glade medarbeidere ønsker vi å gi deg en god og profesjonell opplevelse i vår butikk. Vi har over utsalgssteder med partnere i Norge og tilbyr over 30.

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Våtromsmaling, Innendørs, 9L,. JOTUN JOTAPROFF AKRYL INTERIØR A-BASE 3L Se alt fra JOTUN.


Selges ikke fra nettlager. JOTUN DryTech Murmaling holder all mur pen lengst. Kombinert med helsparkling er duken godt egnet til å dekke over eldre, mønstret glassfibertapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg