onsdag 25. oktober 2017

Hvit beis til møbler

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Bruk en vannbasert møbelbeis, den er enkel i bruk, luktfri, og penslene kan renses i vann.


Til harde og fete treslag anbefales spritbeis, den trekker bedre inn i treverket. Slik påfører du vannbasert møbelbeis.

Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler , dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett.


Bloom Panelvoks fra Alanor er enkel å påføre, da den har en geléaktig konsistens som ikke drypper. Den er derfor god for bruk i tak og på vegg. Ett strøk er ofte nok.


Osmo transparent dekorvoks kan brukes til behandling av gulv, vegg og tak, samt møbler , listverk og benkeplater. Overflaten er silkematt og lett å vedlikeholde. LADY Pure Nature White gir en hvit , naturlig vakker finish som fremhever treverket og reduserer gulning.

Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Voksen gir nytt liv til gammelt treverk, frisker opp fargene i falmet treverk og gir en antikk, silkematt overflate. Black Bison Antikkvoks nærer og beskytter alle typer treverk.


Unngå ujevne farger på møblet ditt. Det er uunngåelig at tremøbler over tid endrer noe farge, men også den første tiden kan det forekomme fargeendringer ettersom møblet trenger tid til å akklimatisere seg. For å unngå ujevne farger bør du derfor ikke legge duk eller andre pyntegjenstander på bordet første halvannen måned. Vi vil at materialenes personlighet skal tre naturlig frem. En flott måte å oppnå nettopp denne effekten er ved bruk av interiørbeis, enten du vil beise både vegger og tak, blande beisete og malte flater eller leke deg med å beise møbler.


Her er noen bilder til. Aksentfargen her er en pudderrosa, støvete pastell. Fargepalettene på hytta blir gjerne valgt på bakgrunn av naturen og området rundt, eller ut fra tradisjonelle farger knyttet til fjell, sjø og skog. Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker, og hva møbelet er behandlet med fra før. Skjellakk er en svært ømfintlig lakk, som ikke tåler så mye.


Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Cortland Park Hagebenk – Hvit. Utvalget innen beis , maling og andre produkter til behandling av trevirke øker.


På hvitmalte møbler kan det over tid forekomme kvistgjennomslag uten at dette.

Gårdsgrå overflate : Er en vannbasert beis og lakk, treverket trekker til seg. Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med. Hvit , bør du bruke Herdins Beislakk Aqua. Vi har også noen furumøbler på stua som vi har tenkt å beise. Noen som har bilder av noen møbler de har forandret til brunt, hvit eller gjerne.


Om ønskelig kan det tilsettes beis for dypere farge, eller også pensellaseres for å oppnå mere liv. Har det vært oljet gjennom flere år vil det bli vanskelig å få maling eller lakk til å sitte. Er bildet av de aktuelle møbler , synes dette å være folierte og ikke heltre. Det er derfor ikke aktuelt å slipe ned til tørr ved.


Når det å olje anses som et vedvarende arbeide antar jeg det nyttes ikke hærdende olje. Beis og maling bør alltid testes under ulike lysforhold før man kjøper inn store spann. Er det langt å kjøre til hytta, så kan man lage paneler hjemme som man tar med ut i nærområdet. Du vil derfor ha kontroll på fargen, slik at den etter noen år fortsatt er vakker og passer sammen med de andre fargene du har valgt til hytta eller hjemmet ditt.


En transparent beis trekker inn i treverket. Det betyr at du ikke kan bruke en grunning med gultone om du for eksempel ønsker å beise hvitt. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Den nøytrale Klassisk hvit er flott mot de grågrønne tonene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg