tirsdag 24. oktober 2017

Bokhylle design

Bokhyller Direkte fra Lager. Vi har alt du trenger. Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Bokhylle design

Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her. Design som passer til din stil og ditt hjem - BoConcept.


Camus bokhylle i lakkert eikefiner,. Klassiske buer i bokhyllen Arch, designet av Note Design Studio. Perfekt for de store klassikerne! En bokhylle er ikke bare en bokhylle.


Når du skal velge bokhyller til stuen din bør du tenke over hvilke behov og ønsker du har. Hos oss finner du hyller og bokyller i høy kvalitet i forskjellige materialer, farger og fasonger. Du finner garantert en hylle som passer stuen din. Et tv-bord i flott design er en fryd for øyet, uansett om TV-en er slått av eller på. Med våre reolsystemer i retro-inspirert design skaper du en perfekt match til vinylplater og platespilleren din.


Med våre mediemøbler i minimalistisk, nordisk design får du en tøff bakgrunn for dine Bluetooth-høyttalere. Flere av bokhyllene våre har påbyggingsdel slik at du kan bygge både i høyden og bredden. Med bokhylle i hjørnet og hjørnebeslag får du utnyttet plassen maksimalt. Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr.


Stort sortiment av Hyller i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Montana er kjent for sine mange tilpasningsdyktige løsninger når det gjelder skap- og hyllesystemer, og denne lille saken er intet unntak. Med glassplate bak, gjør reolen seg godt som både romdeler og bokhylle.


Våre interiørkonsulenter og møbelsnekkere har lang. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere. Her finner du smarte og elegante oppbevaringsmøbler i alle prisklasser. Naviglio bokhylle glass hyller Denne fantastiske hylle laget av metall og glass ville være en perfekt passform for alle rom.


Bokhylle design

Den har klassisk minimalistisk design. Montering Pyramid bokhylle Denne kule bokhylle ser ut som om det ville falle ned når som helst. Det er imidlertid en designers ting. Sjekk ut vårt utvalg av bokhyller i dag. Fransk kvalitet til gode priser.


UTSTILT I SHOWROOM En moderne og fin skjenk i skandinavisk design. Anette reolene er den ultimate praktiske oppbevaringen i et tidsløst design. Reolene passer inn uansett hvilken stil du har i ditt hjeminimalistisk, nostalgisk, retro eller trendy. Med Anette kan du skape et hyggeligt bibliotek, et praktisk hjemmekontor, et praktisk minimalistisk oppbevaring på barnerommet eller en imponerende reolvegg i. Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring! Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.


Bokhylle design

Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Velkommen til et pusterom med kun god norsk design. Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg