mandag 2. oktober 2017

Gardiner jenterom

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Hos oss er det heldigvis fort gjort å finne gardiner til barnerom der de små vokser til.

Vi har flotte gardiner for både gutter og jenter i alle aldre. Med produkter til rimelig pris og av god kvalitet samt fri frakt for kjøp over kr. Fine gardiner til jenterom , i veldig god stand selges. De er vasket og klar til bruk.


Se gjerne mine andre annonser. Her finner du alt til barnerommet: barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, oppbevaring, barneromsinnredning og mye mer, alt sammen fra gode merker! Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet.


Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter.


Se våre julegardiner. Her på Lekmer kan du bestille hjem all innredning som passer i gutte- og jenterom. Møblene og innredningsdetaljene leveres til deg, og prisene er ofte bedre enn de du finner i en fysisk butikk.


Alt fra gulv til tak. Du behøver heller ikke jage rundt i forskjellige butikker.

Dette er helt enkelt en komplett innredningsbutikk for barn. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.


Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Kid har gardiner , dyner, sengetøy med mer. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Hoppekids, Bopita og mange fler. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Velg blant vårt store utvalg av barnesenger.


Vi har bilsenger, prinsessesenger, brannbilsenger og andre barnemøbler. Kjøp nå vi leverer på døren! Lyserosa gardiner til gardinstang. Ingen merker eller skader på de. Henger litt nedenfor vanlig str.


Våre konsulenter hjelper deg med å finne riktige gardiner for deg. Vi tilbyr planlegging og tilrettelegging av innemiljøer – både privat og profesjonelt. Vi har salg av det meste innenfor gardinløsninger, persienner, skreddersydde solskjermingsprodukter m. Vår egen systue står som garanti for et optimalt sluttprodukt! Et helt hvitt barnerom kan fort virke uinspirerende og kjedelig. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe – da er det nemlig lettere å ta inn mønster og farger på gardiner og tekstiler.


Velg uhøytidelige og lekne motiver som gir en god følelse! Luftballonger tar oss opp i skyene! SPISIG lekekjøkken med gardiner er alle barnas favoritt. Vi kaller det et lekekjøkken, men hva det egentlig er – det er helt opp til fantasien. Kanskje er det en restaurant, kafé, butikk eller dukketeater.


Eller noe helt annet. Nytt rom når liten blir stor 10. Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule! Bli guidet i tre enkle steg og se hvilke gardiner som passer deg best.


Oppdag noen av våre unike produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg