onsdag 25. oktober 2017

Din boligstylist

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi tilbyr boligstyling i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vi har samarbeid med meglere i Drammen, Asker, Kongsberg, Hønefoss og Oslo.


I tillegg forhandler vi møbler direkte fra de største interiørgrossistene i skandinavia. For å komme på listen som gasellebedrift må følgende kriterier oppfylles:. Interiør nettbutikk og boligstyling i Bergen. MOVE boligstyling i Oslo hjelper deg med å style boligen din slik at du kan oppnå en høyere salgssum. Se vår personvernerklæring.


Fra en bolig – til et hjem. Uansett om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skal du selge bolig og ønsker flest mulige potensielle kjøpere? Kontaktinformasjon for Dinboligstylist AS Mjøndalen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Vis Siri Hausts profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Siri har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Siris. Vi hjelper deg å gjøre boligen delikat og innbydende slik at den kan vises fra sin beste side.


Zoldbergen, boligstyling i bergen. V skreddersyr gjerne en stylingpakke som passer akkurat din bolig. Følg oss også på Instagram! Her vil vi legge ut bilder av stylinger, boligprosjekter, møbler og interiør. Det mener Siri Haust, eier og daglig leder i Din boligstylist.


Hun har flere års erfaring med blant annet boligstyling ved boligsalg og rådgivning ved oppussing og salg av bolig. Det er også viktig å tenke på hvordan de potensielle kjøperne opplever boligen før visning. Boligstyling lønner seg. I realiteten er de bildene som som selger boligen først.


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Bli med i LinkedIn i dag gratis. Med flere års erfaring med blant annet boligstyling ved boligsalg og rådgivning ved oppussing og salg av bolig, ser hun fordelene ved å benytte seg av en boligstylist. Kontakt Dinboligstylist Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180. Finn lokale og nasjonale aktører som kan levere det du trenger til din bolig.


Style boligen før visning - Ved å benytte boligstyling vil du appellere til et større utvalg av potensielle kjøpere. Vi har ledig stilling som boligstylist og interiørkonsulent i vår avdeling med arbeidsområde i Buskerud og Vestfold. Dinboligstylist Siri Therese Haust tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker Send.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg