onsdag 4. oktober 2017

Lyngby vase 15 cm

Lyngby vase 15 cm

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Lyngby Radiance vase. Vanlig pris: kr 5400. Den sylinderformede, hvite vasen ble designet etter 30-tallets ideologi om å forene form og funksjon. Da den originale lyngbyvase i sin tid blev designet, var den meget original og stod ud i forhold til de traditionstro vaser fra sin tid. Beste Priser På Vase Cm.


Vasen har et minimalistisk og funksjonelt design som aldri går av moten. Vasen kommer i en rekke ulike størrelser og flotte farger. Designikonet som vi har falt pladask for! Vasen er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design.


Lyngby vase 15 cm

Special Price kr 4665. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Most people associate the vase with minimalism and functional design.


The white polished glaze porcelain vase features a hand-painted 24-carat gold trim, which gives it a stylish, exclusive effect. Den herlige porselensvasen er med sitt enkle klassiske utseende perfekt som dekorasjon både på et festdekket bor på kjøkkenet eller i stuen. Vasen findes i et bredt udvalg af farver og flere forskellige størrelser.


Lyngby vase 15 cm

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær.


Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe. Den brede kragen åpner for mange nye måter å dekorere blomster, både de selvplukkede og de man får i gave. La deg inspirere av Finn Schjöll, og bruk vasen slik det passer best. Bli den første som omtaler dette produktet.


Lyngby vase 15 cm

The vase is available in a wide range of colours and several different sizes. Antal på lager: Prisen er per styk. Vintage, I fin hel stand. Fremstilt i munnblåst krystallglass Str Ø8.


Navne t får den af den romantiske kurvede form den har med bløde afrundede linjer. Curve skilder sig dog ud ved at gøre op med søjleformen og i stedet bringe ro og romantik ind i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg