mandag 30. oktober 2017

Jotun brunsvart

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En mørk brun, nesten sort tone.

Oppleves nærmest sort, men med en lunere undertone. Ved å sette sammen fargene på forskjellige måter, kan du tydeliggjøre den stilen som passer ditt hus best. Et vellykket fargevalg fremhever vakker arkitektur og flott detaljer. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Lys vindusomramming skaper en illusjon av mindre vinduer, mens en mørkere omramming skaper en illusjon av større vinduer. Hun tok penselen fatt, og med Drygolin Ultimat 7Brunsvart beholdt hytten sin mørke tone, men fikk nå glød og glans med ny, solid maling som vil stå i årevis. Her har eieren ønsket å fremheve verandaen og har derfor valgt en annen farge på altanen. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Men kvalifiserte fargeråd fra Jotun kan du kan trygt ta spranget og male huset eller hytta i sommer.


Sjekk ut fargekartet til Jotun her. Perfekt til dette lekre. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. I andre rekke befinner vi oss i en kjøligere del av skalaen.


Kjølige, gråblå toner er spesielt vakkert til moderne arkitektur, i kombinasjon med stein, betong og metall. Den nye, elegante rødtonen gir en unik signatur. Last ned høyoppløselig bilde.


Mørke farger på huset kan bidra til at det glir fint inn i omgivelsene. I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg