torsdag 12. oktober 2017

Gulvspeil

Finn Speil Gullramme. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Mulighetene er uendelige - kos deg med å finne det perfekte speilet for deg på.

PJ IMPORT AS - Powered by Mystore. Med et speil, enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et. Speil har en unik egenskap til å utvide romfølelsen og gi inntrykk av at rommet er større eller mer romslig. Prøv selv med et stilfullt speil fra Møbelringen! Av spraymalt massiv valnøtt.


For kun kr ekstra kan du få pakken din påfølgende hverdag. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys.

Meld deg inn i kundeklubben! Om du er som oss, opptatt av møbler, interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli. Julehuset Skeidar Se mer. Alt til julen finner du hos oss.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Populært gulvspeil som gir rommet det lille ekstra. Utrolig flott og stort med detaljert hvitmalt ramme av mahogni.


Dansk kvalitetsdesign fra Novasolo Furniture. Spejlet har en vippefunktion og kommer med nylon-hjul. Det finnes noen ting som vi alle har hjemme, uansett hvilken interiørstil vi har.


Gulvspejl med stel med en krom overflade. Speil er en sånn ting, og da kanskje først og fremst gulvspeil. Det kan jo ofte være smart før man har tenkt seg ut!


Med et gulvspeil tilgjengelig kan vi sjekke ut et helt antrekk raskt og på en praktisk måte. Interiørartikler hos Mestermøbler. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg.

I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Los Angels Lysestaker i speil er en glamorøs og elegant lysestake som er lagd av speilglass og kan brukes til både telys, kubbelys og lange lys. Memphis gulvspeil 52x1cm.


Legg i ønskeliste Sammenligne- Rabatt. Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus. Perfekt å krabbe opp til og se seg selv for første gang. Speilet står stødig på bakken og gir. Nydelig gulvspeil på fot, med lekre detaljer.


Høyde 162cm x Bredde 48cm. Stort gulvspeil på fot antall. Skapets dør har et speil med LED-belysning, og på innsiden finnes kroker og plass for å organisere alle dine smykker og småting.


Skapets ramme er produsert i høykvalitativt MDF, og innsiden beskyttes av et mykt stoff. Understell for skrivebord med elektrisk hevsenk fra Edsbyn, teleskop, passer plater 120cm og større, pent brukt Pris: 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg