tirsdag 10. oktober 2017

Impregnerte bord

Impregnerte bord

Terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv og leveres i ulike dimensjoner og utførelser. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov. Vær oppmerksom på at det kan være forskjellig.


Impregnerte bord

Tradisjonelle impregnerte terrassebord er et trygt og fornuftig valg for uteplassen. Med sin gode holdbarhet tåler terrassebordene hard eksponering av vårt nordiske klima, enten man bygger tradisjonelt, personlig og kreativt, lite eller stort. Før i tiden het det at du burde vente et år fra det impregnerte trevirket var satt opp til du begynte å male eller beise det.


Maxbo har trelast som listverk, panel og kledning til lave priser og hjemlevering. Kjøp på nett eller i butikk. Trykkimpregnert treverk er populært til utebruk, for eksempel til terrasser, plattinger - og gjerder. Selv om treverket er impregnert, har det godt av. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar.


Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Impregnerte bord

Altenrekker benyttes i hovedsak som toppbord på rekkverk til terrasser og leveres i ulike profiler, hvor det mest vanlige er rund og flat. Våte og ferske CU- impregnerte bord kan legges forholdsvis tett. Så her er det lurt ikke å bruke tømmerblyanten, men heller flatsiden på tommestokken. Når de tørker, vil de krympe i bredden. Terrassebordet består av furubord som er impregnert mot råte, muggvekst og tre skadende insekter.


Den nye generasjonen trykkimpregnering er både krom- og arsenfri. Impregneringen bidrar til at terrassebord får økt levetid. Den kan oljes på samme måte som andre impregnerte og ikke- impregnerte materialer. Til dette finnes det en spesialolje, men du kan også godt bruke vanlig olje. Er du redd for at de ubehandlede, Cu- impregnerte terrassebordene skal flise opp, kan det hende at du skal investere i skjulte fester.


Impregnerte bord

Da unngår du fliser rundt skruene som fort kan smyge seg inn i en naken fot. Dessuten eksponerer du ingen sårflater i treverket som utsettes for vær og vind og vil sannsynligvis forlenge terrassebordenes levetid. Hvorfor i all verden skal du benytte impregnerte bord inne? Dette høres helt merkelig ut.


Ikke noen gevinst som jeg kan se så dete er bare penger rett i dass. Terrassen blir på ca 40m 2. Jeg skal ha bord på 28x1mm. Royalimpregnerte bord koster 3- per m, ca 2kr per m 2. For eksempel hadde NSB flere impregneringsverk, blant annet et stort anlegg på Lillestrøm som var i drift til etter 2. Her bør man også ta vurdere hvor de skal ligge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg