mandag 23. oktober 2017

Gardinkappe kid

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Bestill fra vår nettbutikk! Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet. Hvilke gardiner man velger, avhenger ofte av hvilket rom det er snakk om.


På soverommet vil du kanskje ha tykke, lystette gardiner med gardinkappe og lang gardinstang. I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i. På mørke vinterkvelder er det koselig å gå gatelangs og se alle vinduene som lyser opp i hus og leiligheter. Noen er pyntet med blomster og planter, noen har store gardiner og kanskje alt en julestjerne.


I noen vinduer kan man skimte en familie som er i gang med matlagingen, mens andre alt har inntatt plassen i godstolen i stua.

Røde, grønne og hvite, med mønster (trykk) og til og med julegardiner med lys. For tradisjonelt oppheng benyttes ringer og rynkebåndskroker som festes i rynkebåndet. Kjøp julegardin på nett. Trygg levering Sikker betaling dagers.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Gjør ditt hjem enda finere i dag. Vi har gardinkapper av mange slag. Leter du etter ferdigsydde gardiner?


Find ferdigsydde gardiner i mange farger og design. Gardinkapper fra Ellos til bra priser. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Her finner du flust av gardinkapper og buer til hjemmet ditt. Velg gardiner etter rom og behov.


En fin kappe rammer inn vinduet, og gjør en allerede vakker utsikt enda flottere. Handle enkelt online hos Ellos. Flere størrelser, farger og mønster. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

Jenny kappe x 200cm fra KID Selges samlet for kr. Begge kappene er helt nye, og ikke tatt ut av posen de ligger i. Nå får du på alle gardiner og pynteputer. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Vi vet også at det kan være vanskelig å danne seg et skikkelig bilde av hvordan produktet blir når man først får det. Er du ute etter å hindre innsyn, kan en kafégardin eller gardinkappe være et godt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg