fredag 13. oktober 2017

Kjøkkenvegg over benk

Kjøkkenvegg over benk

Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Bruksområdene er mange med kjøkkenplater. Du kan fint bruke de over benken på vaskerommet, i garasjen eller andre steder. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Kjøkkenvegg over benk

Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Platene er tilpasset veggen mellom benk og overskap og monteres på eksisterende vegg eller stenderverk.


De beskytter mot søl, flekker og varme og er lette å rengjøre. Norby forklarer at det ikke finnes grenser hvorvidt gjelder fliser over kjøkkenbenken, og at du kan lage din helt særegne, individuelle stil på kjøkkenet. Ulempen med fliser, ifølge kategorigruppesjef i Maxbo, Maybritt Askvik, er at de kan suge til seg fett. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.


Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og stekepanner. Velger du å gå for en løsning i glass er dette både praktisk og ikke minst dekorativt. Kjempeenkelt å lime opp dersom veggen er stabil, mer utfordrende når veggen er myke sponplater som gir etter.


Steinhardt å sage i, men med godt verktøy blir alt bra. Det går fint an å lime dem over hverandre også, men skøytene blir litt mer synlige (dersom man ser etter). Dette gjøres over det punktet der benken er høyest.


Deretter legger du vateret oppå listen, justerer og spikrer lista fast til veggen. Er benken i vater, kan du starte med flisesnor eller fliskryss rett på benken og legge første flisrad oppå den. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten.


Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller. Glass over kjøkkenbenk. Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto).


Dette sparer deg for tid ved eventuelle senere kjøp. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale.


Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem.


Kjøkkenvegg over benk

Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Trenger du hjelp til å frakte varene dine?


Kjøkkenvegg over benk

Finansiering - BM Card. Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater. Vi har finansierings- løsninger for deg! Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken. Et lite men dekorativt grep kan være en fornyelse av plassen over kjøkkenbenken.


Løsningen for sonen over kjøkkenbenken som vi viser øverst her er praktisk, men kostbar. I saken under finner du mange gode tips til hvordan du kan behandle sonen over kjøkkenbenken. Vi fikk skåret den til målene på Maxbo, og monteringen gjorde vi selv på en ettermiddag.


Vi kom hjem med et byggesett, vasket over de gamle flisene og festet finérplaten med monteringslim. Så satte vi noen bøker foran plata mens limet fikk tørke over natta, forklarer Tuva Sverdstad Eikås, som er svært fornøyd med resultatet. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Valg av mosaikk på kjøkkenet er en flott måte og sette et ekslusivt preg på kjøkken men vær også bevisst at fugefargen vil påvirke flisenes utseende kraftig. Det gjelder enten det er små eller store områder som skal flislegges. Så finner man midten av veggen og fordeler kappet likt på hver side.


Her flislegger vi over en kjøkkenbenk som også har utvendige hjørner og trenger derfor fliser som er gjæret ferdig på forhånd. For privat kunde i florø har vi levert og montert herdet glass over kjøkken benk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg