onsdag 11. oktober 2017

Espenes markiser

Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Vi sender over hele Norge. Markiser i høy kvalitet! Finn espenes markiser hvis du ser nå. For å gjøre utemiljøet.


Vindus- og fasademarkiser tilpasses små og store vindusflater helt opp til meter bredde, med og uten kassett. Innendørs blir det også komfortabelt, enten det er lyset som skal styres eller temperaturen som skal kontrolleres. Espenes AS driver med salg og montering av solskjerming og flaggstenger. Dessuten salg av stiger,stillaser,gardintrapper, transportkasser,mm.


Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Med en pergola skaper du et ekstra rom utendørs, der du kan nyte lange dager skjermet for både sol og regn. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Vi har års garanti på alle våre pergolaer.


Espenes markiser

Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Egne montører utfører montering og service fagmessig. Ring oss eller besøk vårt showrom i butikken. Kjells markiser er landsdekkende og størst i Norge på inn- og utvendig solskjerming. Denne konstruksjonen er svært stabil og gjør at den tåler mer vind enn en.


Dersom markiser som nevnt tidligere ikke er ønskelig fordi det er for skjemmende utseende messing ut fra huset og du gjerne vil ha en mer luksuriøs følelse, er pergola et alternativ for solskjerming. Som forhandler av WAREMA produkter i Norge har vi ett stort spekter av produkter med den høyeste kvalitet markedet kan levere. Vi leverer alt innen utvendig- og innvendig solskjerming til både privat- og bedriftsmarkedet. Espenes har også stort utvalg av stiger, gardintrapper, stillas, flaggstenger og transportkasser.


Espenes markiser

En markise er ikke lenger bare en duk som sveives ned for skjerming mot solen. Dagens motoriserte og fjernstyrte markiser brukes like mye som en aktiv del av uterommet. Utvendige persienner suser opp som det mest populære alternativet når hus og innbo skal beskyttes mot sol og varme. Espenes As driver med salg av stiger, stillas, gardintrapper, transportkasser mm. Få uforpliktende tilbud av våre konsulenter!


Her har vi samlet diverse kataloger for markiser , persienner og solskjerming. Hopp til hovedinnholdet på siden. Klikk linken for mer informasjon. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Espenes Invest. Kom på besøk til vårt flotte showroom i Oslo for en demonstrasjon av produktene og en hyggelig samtale.


Espenes markiser

I showroomet har vi blant annet screens, markiser , varmelamper, parasoller, persienner og masse mer. Hva med å ta en titt på stoff- og fargeprøvene våres? QPersonell tilbyr timers gratis karriereveiledning. Espenes tilbyr et bredt spekter av produkter for innvendig solskjerming.


Innvendig solskjerming kan leveres i et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger produsert i slitesterke materialer på eksakte mål. Pergola markiser hos Espenes. Velkommen til tre etasjer med spennende barer og restauranter som gjør hotellet til en livlig og levende møteplass i hjertet av Bergen. Maten er signert vår Chef Advisor, Bocuse d’Or-vinner Ørjan Johannessen, som sammen med Head Chef, Tore Espenes og deres dyktige team tar sikte på å gi mat- og drikkeopplevelser helt utenom det vanlige.


Espenes markiser

Avtale er inngått med Espenes a. Lyse er vår nettleverandør. PERGOLA MARKISER Utstilt i vårt showrom, velkommen inn og se! Side og frontvegger kan integreres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg