onsdag 18. oktober 2017

Fargekart soverom

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Drøm deg bort i gode fargetips! Se mer fra denne boligen her. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.

Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen.


Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge. Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


SOVEROM Kom godt i gang med soverommet dit. Med “Tidens farger” fra vårt nye innendørs fargekart byr vi på helt unike farger til hjemmet. Tapet soverom kan også skape en deilig, rolig og avslappende følelse på soverommet. Hotellstilen er nå et velkjent begrep for mange. Du trenger ikke et soverom på størrelse med en liten leilighet for å få hotellfølelsen inn.


Med de rette grepene, kan du få hverdagsluksusen inn hjemme. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster.


Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene. En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Blått er fargen som i vår hverdag finnes på himmelen og sjøen rundt oss, på klærne vi har på oss og fargen vi vil male på våre vegger.

Med BUTINOX Interiørmaling trenger du bare å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slett vegg, panel og list. Malingen får du i tre ulike kvaliteter der én egner seg for stue, gang og soverom , én for barnerom og én for kjøkken og bad. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Gjør noe vakkert og godt ut av rommet hvor du tilbringer en tredjedel av livet ditt.


Måten å våkne på vil jo påvirke hvordan resten av dagen vil bli. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg