onsdag 25. oktober 2017

Grå rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Grå rullegardin

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Rullegardin lystett BOLGA 140x1l. Brukes tradisjonelt på soverom men kan fint brukes til andre rom som stue og kjøkken. Grå rullegardin med kjedetrekk.


Batterilader er inkludert. Av hensyn til barns sikkerhet har ikke rullegardinen noen snorer. Kan monteres inni eller utenpå vindusrammen, eller i taket. Veggbeslag er inkludert.


Grå rullegardin

Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Filtrerer lyset og reduserer reflekser på TV- og dataskjermer.


Alle UNIG rullegardinene blir skreddersydd etter dine mål, slik at de passer perfekt. Dobbel rullegardin i høy kvalitet, års garanti. Grå lystett gardin fra Debels Uni-serie. Dette er en barnesikker løsning som anbefales til barnerom.


Mål på produktet er totale mål inklusiv beslag. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Lystett rullegardin med fjær.


Mønstret på gardinener et svart treprint på en flott grå bakgrunn. Gardinen tåler ikke rens, vask, tørketrommel eller stryking. Med denne gardinen er det valgfritt hvilken side man ønsker kjedetrekket.


Grå rullegardin

Mønsteret på gardinen er et svart treprint på en flott grå bakgrunn. En veldig vakker og eksklusiv gardin, som med sitt nordiske design bringer naturens varme og stemning inn i hjemmet. Denne mørkleggende rullegardinen fra Kirsch stenger ute dagslys, forhindrer innsyn og gjør rommet mørkt.


I kolleksjonen mørkleggende rullegardiner fungerer en lys vev like fint som en mørk vev. Faber rullegardin på tilbud. En rullegardinkolleksjon er ikke komplett uten et hav av vakre farger og mønstre. I tillegg til basisfargene som hvit, natur og grå , finner du også pastellfarger, grafiske design og vakre blomstermønstre med moderne vri.


Grå rullegardin

Den mørkleggende varianten er et populært valg i Skandinavia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg