fredag 13. oktober 2017

Nordic vegghylle

Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Lassen Sie sich von unserer Kompetenz und unseren Lieferzeiten begeistern! Maße eingeben, Preis prüfen und fertig. Trusted Shops zertifiziert. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Den består av en veggrist som du henger opp på veggen og deretter kombinerer med forskjellige tilbehør, for eksempel oppbevaringsboksene organizer.


North vegghylle Gjør plass til kopper, fat og glass i kjøkkenet ditt ved hjelpe av North vegghylle fra Bloomingville. Hyllen er konstruert med konsoller i lakkert jern og leveres med to hylleplater i malt MDF. Hyllen har et stilrent og enkelt design som gjør den utrolig lett å plassere. Nordic line vegghylle hvit og naturtre. Forventet leveringstid 4-dager.


Nordic vegghylle

Stilig vegghylle med industriell look, i sort metall. Den populære serien Meert er enkel, praktisk og passer godt inn i hjem som verdsetter allsidighet! Serien består av flere dekorative vegghyller av svart metall.


Kombiner de forskjellige typene og lag din egen samling på veggen. Dette gir deg ditt eget unike preg og herlig atmosfære. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Møbler og boliginnredning online. Bredt utvalg av vintage og moderne designmøbler av kjente merkevarer. Vegghyller Direkte fra Lager.


Gratis frakt over 9nok, prisgaranti og rask levering! Volum og vekt gjelder hele pakken. Rund vegghylle Hylle for veggmontering Med hylleplan Farge: Matt sort metall Størrelse: Øx D12cm Skruer. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox.


Nordic vegghylle

En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Dansk nettbutikk - danske favorittmerker.


Mille vegghylle natur. Tindra vegghylle matt grå og. Denne Pinnen ble oppdaget av Nicole Høeg. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Nordic vegghylle

Hochwertige Geräte, professionelle Beratung und Maßanfertigungen zu günstigsten Preisen! Einfach Leasen oder günstig kaufen. Schnelle und kostenlose Lieferung. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle.


Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg