fredag 27. oktober 2017

Brukt atv henger

Handlet med ATV‘er i mer enn år. Se utvalget fra på P-lindberg. ATV og andre terrengfordon passer deg som behøver et fleksibelt og smidig arbeidskjøretøy.


En ATV er et perfekt hjelpemiddel for tunge jobber som snørydding og transportering av tømmer i vanskelig terreng. Du kontakter selgeren av en brukt ATV direkte.

Mascus er ikke eier eller forhandler noen av de brukte ATV og terrengkjøretøy du finner. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Vi har resultater for Atv henger til salgs til de beste prisene. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.


Henger er solid bygget på 70mm hovedramme, med pendlende og klatrende boggie. Smørepunkter på pendel og svingbart drag.

Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov. Kan enkelt bygges om til kombihenger med innleggsplan, kran finnes også som ekstrautstyr. Mer informasjon og bilder HER.


Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk. Kjøp og salg av ny eller brukt henger. Her har du en liste over alle nye eller brukte henger annonser på Anlast.


Hvis du ikke finner hengeren du søker, kan du sette inn en henger ønskes kjøpt annonse. Her finner du våre brukthengere, demohengere, innbyttehengere og B-varer. Disse tilhengerne selges etter prinsippet førstemann til mølla.


Tårn med vinsj for ATV tømmerhenger. Til kombihenger (v.nr. 880). Brukthengere går kjapt. Passer også utgått tømmerhenger. Komplett med vinsj og svingbar kran for enkel løfting. Atv Henger svanser Selges og kjøpes.

Polaris er kjent for meget høy kvalitet på sine firhjulinger. Polaris har også en stor plass i markedet med det største utvalget av tilbehør til ATV. Av dette kommer det ikke som noen stor overraskelse at noen av markedets flotteste og mest solide hengere er av Polaris. Stort utvalg av Tilhengere fra anerkjente produsenter. Dette er en rimelig og praktisk løsning som gir deg en MC- henger tilpasset dine preferanser som også kan benyttes til andre formål.


Tysse ATV henger er hengere for firhjuling, MC og scooter. ATV tilhengere er solide og bygget for å tåle store ujevnheter i underlaget. Tysse tømmerhenger er spesiallagd for deg som skal transportere tømmer. En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning. Haukås ATV AS er autoriserte forhandlere av Polaris, Pioner, Yamaha, Can-Am, Sea-Doo, Rieju, SMC, TGB og tilhengere fra tilhengergruppen.


Se våre brukte ATV som ligger på finn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg