mandag 2. oktober 2017

Liten venninnegave

Finn morsomme, annerledes og innovative gaver på Coolstuff. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Mer enn 2spennende gavekort. Gi bort en opplevelse for livet!

Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Norges beste bursdasgaver til venninne. En god venninne er en man kan henvende seg til, uansett hva det måtte gjelde – om man trenger en skulder å gråte på, noen å diskutere problemer me dele gleder med eller om man bare ønsker å slappe helt av uten å måtte være alene. Verdens beste siste liten -gave?


Redaksjonens julegaveønsker 4. Når du skal kjøpe en venninnegave , er det alltid lurt å tenke litt over hennes interesser og stil. Dersom du kjenner venninnen din godt, kjenner du garantert til noen av hennes interesser. Kanskje deler du også noen av interesssene med henne?

Dette gjør det naturligvis enklere å finne den riktige gaven. God bedring, kjære du! En liten venninnegave blir alltid godt mottatt, og ekstra koselig er det når den er hjemmelaget. Jeg har pyntet en tom og rengjort valnøttboks.


Kledd den med et nydelig mønsterark fra Studiolight. Mer pynt enn det trenger ikke selve boksen, men lokket har fått litt ekstra oppmerksomhet. Du trenger ikke å betale hysterisk mye for å få gode gaver. Vi gir deg gaver til under hundrelappen. Ting du kan kjøpe til mamma, kan du ofte kjøpe til søster eller venninne også, så jeg tenkte like gjerne å lage et eneste gigainnlegg med mine julegavetips.


En gave som setter stas på bursdagsbarnet – for uansett hvilken alder, handler alt om den som har bursdag. Det barnet som nå har blir eldre og åpner pakker, er akkurat det samme barnet som en gang var liten , og dét barnet vil vi vekke gleden i med gaver og heder. Ofte er det vanskelig å huske at alle en gang var barn.


Usikker på hva du skal kjøpe til venninnene dine? Bla deg gjennom de beste. Hvis du ikke hadde med deg noe til selskapet, av ulike årsaker, går det an å sende en liten hilsen i etterkant istedenfor.


Styr unna nips og kompliserte gaver. Men dette kan ofte være de minst heldige gavene.

Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten. Har du lyst til å kjøpe noe ekstra flott til din venninne i år? Gå sammen flere venner, og spleis! Da er det enklere å få råd til en enda flottere gave!


Trenger du et gavetips til henne eller rett og slett en venninnegave ? Da har du kommet rett. Venninnegave eller gavetips til henne. Gourmetkurven har en rekke spiselige flott pyntede matgaver som passer som venninnegave.


Er det et større jubileum eller bursdag kan flere venninner gå sammen og sleise på en stor gavekurv? I klubben vår skal vi gi julegaver til hverandre. Ikke noe stort og dyrt, bare en liten ting, fordi det er koselig! Noen som har gode tips? Eller som har fått noe.


Sminkemappe og scrunchie, en liten venninnegave eller julegave. Scunchien er sydd i dobbel gauze med gullprikker på. Lurer du på hva du skal kjøpe til din beste venninne?


Glasset er et syltetøyglass (Noras Hjemmelagde, syns de har så søt form) som jeg har lagt blonde og hamptråd rundt, dekorert med blomster, bling og perler, og en tag med 1 venn stempel. Lokket har jeg først malt hvitt og deretter malt med antique linnen crackle paint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg