torsdag 8. september 2016

Vegghylle hus

Vegghylle hus

Alltid lave priser og et stort utvalg! Bruk tomme vegger til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Vegghylle hus

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ute etter en vegghylle til barnerommet? Vi har massevis av fine vegghyller for barn. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem.


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo: hus ! Dekorativ vegghylle formet som hus. Fin til alle små favorittleker som gjerne vil stå på utstilling. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.


Vegghylle hus

Når barnet blir større, kan dukkehuset brukes som bokhylle, oppbevaring eller til å vise frem barnets favoritting. Passer fint til andre produkter i FLISAT-serien. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Med vår hjelp får alle barnas leker sin egen plass. Vi ser en bokhylle til barn som et sted der eventyrene bor og drømmene flyter.


Om du i stedet er ute etter en vegghylle har vi massevis av slike, enten du leter etter en med et morsomt motiv eller en mer stilren design. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Du finner også andre Oppbevaring produkter fra Bloomingville hos Lekmer. Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Slik finner du er perfekt vegghylle til barnerommet. Mange barn blir jo lett blinde for lekene som de har rundt seg hele tiden, så bruk gjerne en vegghylle som et slags utstillingsvindu der barna kan gjenoppdage leketøy som de har glemt bort. Hyllenes vakre design gjør dem til en selvskreven favoritt både på barnerommet og i husets øvrige rom.


En perfekt oppbevaringsplass for fotografier og andre flotte dekorasjoner! Tindra vegghylle matt grå og naturtre. Denne vegghylle kuben vil bli det sentrale punktet i ethvert rom. Veggskap med hengeknotter. Med et usynlig monteringssystem er denne vegghylle kuben enkel å installere og fungerer som det perfekte stedet for å lagre ting som pokaler, bøker, samleobjekter, pyntegjenstander, osv.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Her finner du våre hyller, vi selger vegghyller, skohyller, og bokhyller i ulike modeller. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg.


En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.


Oppbevar dvd- eller bluray-spilleren på en flott og praktisk måte. Glasshyllene kan justeres i høyden, og kablene gjemmes bort i hyllefestet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg