fredag 30. september 2016

Bäddsoffa

Bäddsoffa

Våra bäddsoffor vilar aldrig – det överlämnar de åt dig och dina gäster – utan jobbar dag och natt för att sköta två jobb. Oavsett om du sover i bäddsoffan varje natt, eller du behöver ha extra sovplatser, kan du hitta en bäddsoffa som erbjuder en god natts sömn. Bäddsoffa som passar alla hem.


Bäddsoffa

Diablo bäddsoffa är för den som kräver det absolut bästa som finns på marknaden då materialet som används till att bygga soffan är de mest exklusiva som finns - massiv trästomme, sitsar av polyuretan för mjuk sittkomfort, ryggkuddar av polyuretanskumkärna med fjäderduk för att aldrig ”säcka” ihop och få den bästa komforten. En bäddsoffa som passar i rummet. När du köper en bäddsoffa online är det viktigt att du ser på måtten samt mäter i det rum där du vill placera den.


Måtten hittar du vid varje produktbeskrivning. Mät ut både bred höjd och djup. Vi har en stor bäddsoffa med divan, för dig som är ute efter gott om sitt- och sovplats.


En divanbäddsoffa eller hörnbäddsoffa är kanske de modeller som vi säljer mest av just eftersom de är så rymliga. För dig som lever lite mer kompakt och kanske inte har ett eget rum är det inga problem att sova i en bäddsoffa varje natt. En skön bäddsoffa ger dig många möjligheter i hemmet. Trademax erbjuder en rad bäddsoffor billigt, såväl tillfälliga extrasängar som permanenta sovplatser om du kompletterar med en bra bäddmadrass. Om du så vill ha en hörnbäddsoffa, en bäddsoffa med divan, en stor eller liten bäddsoffa , så finns den här!


Köp en billig bäddsoffa från Trademax i hög kvalité. Gratis hemleverans inom 4-dagar. Räntefri avbetalning! En större bäddsoffa är Hemington som är en 3-sits bäddsoffa med divan som passar alla vardagsrum. För normalstora vardagsrum där man vill ha en lite större soffa men ändå möjligheten att kunna bistå med extra sovplatser till gäster så är detta kanske ett av de bästa alternativen.


Bäddsoffa

Du sover med hodet mot veggen. Avhengig av valgt modell er sovesofaens ytre bredde fra 150cm til. Hitta din nya bäddsoffa hos Stalands och köp den online. Avtagbar klädsel som underlättar underhållet av din bäddsoffa. Beställ din bäddsoffa online.


Du kan enkelt beställa en bäddsoffa online hos WeGot. IKEA - FRIHETEN, Hörn bäddsoffa med förvaring, Skiftebo mörkgrå, Soffan blir snabbt och lätt en rymlig säng genom att du tar bort ryggkuddarna och drar fram. Anledningen är att en bäddsoffa i regel är betydligt fastare i sin sittkomfort med mindre stoppning. Men i slutändan är det dina behov och önskemål som får avgöra vilken typ av soffa som är bäst.


Clubber bäddsoffa – Danskproducerad bäddsoffa med fåtölj. Recast Plus är en bäddsoffa från Innovation med design av Per Weiss. Soffan har både en snygg och funktionell design som erbjuder komfort och flexibilitet på hög nivå. Recasts form kan lätt manipuleras för optimal användning och kan därför agera soffa under dagen och extra säng under natten. En stor, djup bäddsoffa i sammet med djuphäftad sits och mysiga kuvertkuddar i ryggen.


En rymlig soffa med enkel framåtbäddning och god förvaring under sitsen. Välvda armstö ett skönt sittdjup, 160cm bäddmått. Björnen bäddsoffa i sammet är en stor soffa med bamsebädd (160cm), djup sits och maxad förvaring.


Bäddsoffa

En sammetsbäddsoffa är dessutom enkel att hålla ren, lätt att älska och superskön att slappa i. Det ska va skönt att gå i ide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg