onsdag 21. september 2016

Peissett smijern

Vi har merkevarene til lave priser. Prisløfte på alle identiske varer. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. PEISSETT SMIJERN H78. Dette produktet er designet og laget i Italia.


Produktene er utviklet med fokus på utholdenhet og kvalitet, og er gjenstand for en.

Se det fulle sortiment på ett sted. Bredt utvalg i tilbehør til ovner og peiser. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Peisutstyr Fra rødglødende kull, til lun peishygge Varme og virketrang.


Ildens fortryllende glød har inspirert oss siden tidenes morgen. Tøylet, men aldri helt. Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon.


Tradisjonelt og klassisk design som fortsatt er høyaktuelt på hytta såvel som hjemme.

Norsk håndsmidd peissett i smijern med. Omtaler Det er ingen omtaler ennå. Peissett finner du på Peissett. Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.


Registrer deg her Glemt passord? Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Smijern - Gammelt smijern - håndsmidd NYHETER. Drahåndtak Østerdalen.


Skjehåndtak Telemark. Solid peissett i smijern. Askespade, kost og klype. Litt rust ett par plasser.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av peisutstyr. Se utvalget, og kjøp på nett eller i butikk. Formessinget peissett.


NB Det er blank messing, messingoverflaten er lysere enn bildet viser. Pent brukt peissett i smijern.

Med våre peissett holder du det rent og fint rundt peis, ovn og kamin. Svarte, stilrene redskap i metall som er hardføre og beregnet for å brukes til sot, aske og rusk fra veden. Settene består av børste og spade, og noen inneholder også vedhake og tang.


Hva med et praktisk peissett fra Invite? Det tradisjonelle designet har vært en klassiker i mange år, og er fremdeles et vanlig innslag i hjem og hytter. Serien tar vare på tradisjoner og gir interiøret en smak av bonderomantikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg