torsdag 8. september 2016

Beis inne

I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger.

Du kan også foreta selve påføringen av beis med en lofri klut, noe som gjør det enklere å få til en jevn fordeling av beis. Tørk over veggen med en ren fille om du ønsker et mindre dekkende utseende. Med lite beis på penselen får du svak innfarging og godt synlig trestuktur. Hvis du bare ønsker et svakt fargeslør, kan du tørke av beisen med en lofri klut.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører.


Brun, grå og beigetoner egner seg godt på fjellet.

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge.


Er treverket svært mørkt og gult, eller har mye skjolder, påfør to strøk. Vær oppmersomhet på at underlagets egenfarge og beskaffenhet vil påvirke sluttresultatet. Rens med Tyrilin Panelrens før påføring av beis.


Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader.


Med nye LADY Pure Nature White Interiørbeis får du en vakker hvit interiørbeis og det blir lett å beise og lysne vegg og i tak på hytta. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


Unike, populære farger innen beis og maling. Vi leverer alle fargekombinasjonene til Jotun, men har flere egne, unike farger som er svært populære. Beis gir ingen beskyttelse til treverket og gjør det utsatt for slitasje.

Dette er grunnen til at du alltid bør etterbehandle med lakk. For best mulig slitestyrke og et langvarig resultat anbefales 3-strøk lakk. Husk også at et allerede lakket gulv må slipes bør det skal beises, hvis ikke fester ikke beisen seg. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering.


IFITV: Slik beiser du trepanelet inne 23. Beis er en transparent behandling, der tremønsteret skal synes gjennom fargen. Det er en litt annen teknikk å påføre beis enn maling.


I denne videoen kan du se hvordan du beiser nytt, ubehandlet panel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg