fredag 30. september 2016

Scanox sparkel

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


SCANOX Sparkel for Treverk.

FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk. Scanox Meny Hovedmeny. Lett og smidig å arbeide me samt meget lett å slipe.


Gir god vedheft til underlaget. En akrylbasert sparkel til treverk som egner seg godt til sparkling av spikerslag, hakk og småskader. Kan benyttes både i våte og tørre rom.


Til skjøt-, flekk- og helsparkling av lister, dører, vinduer, panel etc.

Benyttes både i våte og tørre rom. Til strimling av gipsplater, skjøt og flekksparkling av bygningsplater. Godt egnet til helsparkling av bygningsplater og gammel tapet. Coop har nå tilbud på medium sparkel fra ScaNox a liter til 189.


Er dette ok produkt til denne prisen. Skal sparkle gips tak 1m2. Temperaturen i luft og underlag må være min. Vedlikehold (FDV) for dette produktet. Før du begynner å sparkle veggen, må du se til at veggen er renset for løstsittende puss og at mindre hull er flekksparklet.


Deretter kan du rengjøre veggen hvis den er svært skitten. Påfør sandsparkel, f. JOTUN Sparkel vegg og tak - medium Annet DK - IS - NO - SEApproved Type Lett sparkelmasse til innendørs bruk i tørre rom. Egenskaper og fordeler Kan sparkles ut i tykkelse 0-mm uten sprekkdannelse. Meget god vedheft til underlaget. Bruksområde Skjøt- og flekksparkling av gipsplater og andre bygningsplater.


En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. Problemet her i tråden er vel kanskje at det er brukt aaaalt for mye sparkel under remsa, samt dratt ut alt for slapt. Legg på sparkel i falsen og dra av så det flukter med resten av plata utenfor falsen ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg