tirsdag 20. september 2016

Nordsjø beis fargekart

Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Se fargekolleksjonen. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Helmatt beis fremhever de arkitektoniske elementene og gir hytta et tøft, tidsriktig uttrykk. Hytta fremstår som røff, velstelt og vakker i lang tid.


One Transparent Eksteriørbeis finnes i flotte og tidsriktige farger og du kan velge blant gråtoner inspirert av værbitt treverk og fjell, eller brune nyanser som gir varme og lunhet til hus og hytte.

Velg en beis i en farge du liker, så får du en holdbar flate som både er lettstelt og vannavvisende. Se vårt fargekart hus før du maler fasaden! Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto?


Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? I vårt nye fargekart OUTDOOR finner du siste fargekolleksjon for murmaling, beis ,. Favoritten til Tale, fargedesigner, er Cloud.

Fargene i dette fargekartet harmonerer med omgivelser og tradi- sjon, så vel som. TREBITT Oljebeis gir, benyttes nemlig på et. Fargekartet heter Simply Colourful og skal inspirere dem som våger og vil ta et mer bevisst valg enn det enkle ubrutte hvite. Mål gjerne med en fuktmåler. Begynn med endeveden, mett dem godt med beis ved å stryke over minst 3–ganger.


Som sluttbehandling påfører du 1–strøk Tinova UV Super Terrace. Beisen skal trekke inn i treverket, så tørk bort overskytende beis etter minutter (det skal ikke ligge igjen ”film” på overflaten). Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.


For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Fargekart Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer.


Med beis får du en transparent film hvor treets naturlige struktur er synlig. På nytt ubehandlet panel, er behandling med oljebeis en god start.

Treets struktur er fortsatt synlig, oljebeisen impregnerer treverket godt og du får sjelden problemer med avflaking som mange strøk med dekkende maling kan føre til. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Nordsjö Murtex Hydro Primer. LADY fargekart med lameller som viser ton-i-ton og vakre kontraster.


Sett sammen farger fra samme rad eller kolonne. Den helt unike fargeopplevelsen får du med vår nye LADY Pure Color, som er enda mattere enn før, for å gi et mer eksklusivt utseende. Bruk fargene til å sette en stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg