fredag 16. september 2016

Speil sol

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. Søk etter speil sol på den nye KensaQ. Et stilfullt elegant speil med luksuriøs gull.


Beskrivelse: Speil med solmønstret ramme i gullfarget MDF. Speilet har to bevegelsesakser og forhåndsinnstilte dataprogram følger solas bane hele året. Speilet styres med trådløs datakommunikasjon fra Rjukan Torg. Solspeilet får sin energiforsyning fra sol og vind som akkumuleres i batterier.


Speil Sol med dekorativ farget plastramme.

Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser. Finnes i flere farger. Et solspeil er en anordning som inneholder en form for ett eller flere speil , vanligvis et flatt speil laget av metall som vender seg mot solen for å reflektere lyset videre mot et bestemt mål.


Ofte er dette for å sørge for en fast strøm av sollys selv når det er ting som skygger for solen. Med speilet kan du se alt det du tenger, et speil i gangen eller speil på soverommet får du det rette overblikket og dessuten en ekstra detalj som vil komme til nytte i dine rom. Speil er også en måte for deg å gjøre en stor forandring i forskjellige rom, spesielt hvis de i utgangspunktet føles trangt og begrenset.


Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Et speil kan gjøre underverk for et rom om man vinkler det riktig og kan gi en illusjon om at rommet er større enn hva det er. Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller. Speil gir små rom følelsen av å være lysere og større.


Vi tilbyr både store og små speil , i forskjellige fasonger og med ulike rammer. La deg inspirere av vårt utvalg av speil og heng opp dine favoritter. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller baderomsspeil. Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra.


Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.

Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. SOL samler nyhetene fra hundrevis av kilder og holder deg oppdatert på nyhetsbildet - overalt, hele døgnet! Bruk speil som innredningsdetalj. Handle trygt på jotex.


WRECKED speil - lite. I butikken i Bergen sentrum har vi et stort utvalg speil. Datamaskiner styrer speilene etter hvor sola befinner seg og finner den til enhver tid beste vinkelen for å kunne sende lyset ned i dalen. Fem millioner De siste månedene har det blitt jobbet på spreng med å få alt klart til sola forsvinner i slutten av september. Utstyret for fjernkontroll fra rådhuset er på plass.


Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer.


Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg