fredag 9. september 2016

Male møbler

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Et møbel som skal utsettes for mye slitasje bør males med en maling som er hard nok og egnet for møbler.


Haraldseth anbefaler polyurethanforsterket maling, også kalt dør-list maling.

Polyerethan er et bindemiddel i malingen som er hardere enn i vanlig akrylmaling. Når vi maler møbler ønsker vi at den skal flyte mer ut enn en veggmaling. Hvordan male møbler - stol. I videoen nedenfor ser du maling av en stol.


Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe.


Få inspirasjon og tips hos Beckers Maling!

Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis. Se inspirerende bilder av møbler og finn de rette produktene. Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling?


Ja, da er dette kanskje en sak for deg. La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen. Det er et hav av vakre LADY farger å velge mellom!


Finn fram den perfekte nyansen til ditt prosjekt! Kommoden ble ny med maling! Vi har sagt at vi driver med miljøvern på øverste plan. Vi gjør det mulig å sende møbler fremover i generasjoner.


Gamle møbler er ofte av god kvalitet. Det overgår mye av den kvaliteten vi ser på ting som lages i dag, så det er vel verdt å ta vare på dem, sier Hanne. Hun råder deg til å vurdere kvaliteten når du kjøper nye. Sæt dit helt eget præg på møbler som du kan male med Lady Supreme Finish.


Fjern knotter, beslag, bein og andre detaljer som du ikke skal male , eller dekk de med maskeringstape. Vask Møbelet med Nordsjö Original Forvask. Skyll av overflaten, og la den tørke.


Matt ned overflaten med et fint sandpapir.

Det er spesielt viktig på møbler som allerede er behandlet. Tørk av alt slipestøvet med en microfiberklut. Sparkel, skjøter og utskiftede deler blir borte vekk. Du kan også male selv om møbelet er behadlet tidligere.


Du slipper å se strukturen av treverket eller spor av kvister. Maling er rett og slett veldig greit å bruke på gamle møbler og det fjerner alle tegn på at møbelet egentlig er av furu. Husk dette når du skal male.


Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler , eller typen man bruker på lister.


Mal møbler med pensel eller rulle og brug dine malerester fornuftigt Foto: istockphoto Sådan maler du dine møbler Malerester i stærke farver kan bruges til at male din møbler - giv stolen nyt betræk eller sæt tapet i skabet - få alle de gode tips til istandsættelse af dine gamle møbler. Kan jo bruke en hærdende. Glansen er avhengig av om overskuddet tørkes av eller om det blir liggende.


Om ønskelig kan det tilsettes beis for dypere farge, eller også pensellaseres for å oppnå mere liv. Denne vil bli som et lakklag. Det å male finerte møbler gir skjelden noe godt resultat. Sprøytemaling med en øvet hånd er vel tingen.


Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker, og hva møbelet er behandlet med fra før. Skjellakk er en svært ømfintlig lakk, som ikke tåler så mye. Skal du male med kalkmaling, er det fint å ikke være for perfeksjonistisk. Sånn maler du med kalkmaling: Bruk en stor og myk pensel med en myk børste. Bland den ut med vann til en lettyoghurt-konsistens.


Mer vann vil gi mer struktur på veggen. Begynn ved et hjørne og arbeid deg bortover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg