tirsdag 6. september 2016

Serveringsfat i tre

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Trefat serveringsfat sortfat tre wood. Tre inn i en spennende verden av mote, skjønnhet og interiør.


I tillegg får du bonussjekker, bursdagstilbud og spesielle innbydelser til salg og events – rett i innboksen! Ved å klikke på Bli medlem godtar jeg HM-medlemskapets Vilkår og betingelser.

Serveringsfat i tre - Lotus fra Bloomingville Mini. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Anstendig dekorasjon alltid humør den beboere du en lykkeligere person. Server og presenter matretter, kaker og snacks på serveringsfat , i serveringsbolle, i skål eller på brett. Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA.


Ostebrettet er dessuten en populær klassiker som aldri slår feil! Velg mellom et serveringsbrett i tre og marmor eller et laget av bambus med lærhåndtak.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Kan mettes med matolje for en mørkere farge og for å unngå fuktflekker. Du finner denne og mange andre fine og dekorative leker og barneinteriør hos Minty Mini.


Driver du et konditori vil du kanskje gå for flotte kakefat som gjør at kakene virkelig får den presentasjonen de fortjener, ønsker du derimot et mer enkelt uttrykk kan du gå for et serveringsfat i porselen. Eit åttekanta serveringsfat i tre. Det ser ut som om det har vore. Et Hudson- trebrett med strømlinjeformet design.


Det er innramma med listverk. Myke linjer og integrerte håndtak gjør det både praktisk og estetisk pent å se på. Med støtter på sidene blir det. Til å servere ved bord vi har to servisefat laget helt i tinn eller tinn og keramikk.


Det ovalt serveringsfat fra Convivio serie er laget med jernstein keramikk med tinn på kant istedet, til å ser mer elegant ut. Stort serveringsfat i rotting og tre. Lag en deilig frokost og server på sengen e. Kjøp - Delhi lysfat 13x28cm.


We use cookies to optimize your experience. You agree to our use of cookies by using this website.

Siden har hun delt sin lidenskap for kreative og personlige måter. Tilbud NOK 43Førpris: NOK 54Rabatt- inkl. Ape svart, x cm. Her finner du forskjellige serveringsfat og serveringsbrett i stål, aluminium og porselen.


Tre serveringsfat stemplet Victorian Johnson Bros England. Litt slitasje på gullkanten, alt i alt i god stand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg