mandag 5. september 2016

Kay bojesen hest

Kay bojesen hest

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Kay Bojesen - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her.


Kay bojesen hest

Hesten er laget i tre og har tøyler i skinn. En gaveidé for livet. Med rak holdning, kraftig man og tøylene klare inviterer hesten til å dra på fantasireiser i munter galopp. Stilig og leken trefigur, med stolt positur, myke former og elegant designet mane.


Kjempefin å gi bort i gave, denne flotte hesten finner raskt sin plass i ethvert hjem. Med strunk holdning, kraftig man og tøjlerne klar inviterer hesten til at tage på fantasirejser i munter galop. En mørk trehest fra Kaj Bojesen. De klassiske trefigurene fortsetter å følge mennesker gjennom livet. Fra barnsben da de brukes som leketøy,.


Les tester og omtaler før du kjøper. En presangidé for livet. Med stolt holdning, kraftig man og tyglene klare, innviterer denne hesten til fantasiturer i munter galopp.


Hans ambisjon var å skape fantasifulle modeller i et design med smilende linjer. Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp. Med sine våkne øyne, sin krumme hals og sin majestetiske høye hale er hesten klar til galopp.


København på Gentofte Amtssygehus. Oscar (kunstmaler), Aage (børnelæge), Kay og Thyra (gifter sig med en arkitekt). Attraktiv for både voksne og barn med sin uttrykksfulle form i ubehandlet lys bøk eller mørk valnøtt. Leveringstiden afhænger af producenten og kan derfor ikke garanteres. Du kan se den forventede leveringstid her på siden.


Hans smilende træfigurer er elsket af både børn og voksne. Du kan ligeledes kende hesten på de stive ben samt bløde former (mave m.v.), som du også kender fra aben og andre træfigurer. De første figurer er således meget sjældne og kostbare i dag - men godt at disse designikoner stadig er tilgængelige. Det er især aben og elefanten, der er voldsomt efterspurgte og det er da også de to figurer, der var nogle af de første. Det minimalistiske designsprogs bløde former og afdæmpede farver giver dyrene karakter og udtryk, enten alene eller i en gruppe med andre designdyr.


Det er særligt tydeligt hos hans elskede gardere og trædyr, som i årevis har fyldt børneværelser med smil og sendt drømme på langfart. Træ figur fra KAY BOJESEN. De myke og elegante formene gir hesten et lekfullt utseende. Det stilrene designet gjør hesten til en utmerket gaveide som passer til alle fra konfirmanten til brudeparet og følger eieren gjennom hele livet.


Kjøp og selg gammelt leketøy og antikke dukker på Lauritz. Køb online eller i butik med prismatch. Udvidet retur- og bytteret på 3dage online og i butik. Selvom hesten er over år gammel, så har designet fulgt godt med tidens udvikling.


Du får altid hurtig og billig levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg