fredag 23. september 2016

Ramme 91x61

Ramme 91x61

Sjekk ut 91xRamme. Stort utvalg av Rammer. IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk.


Find din perfekte ramme og få den sikkert leveret i morgen. Din bestilling leveret for kun kr. Rammen leveret i morgen - bestil inden kl. Sikker transport hjem til dig i en robust emballage.


Mulighed for selv at hente varen direkte fra vores eget lager ved Aarhus. Personlig ville jeg trolig ønsket enda litt større ramme og bredere passepartout-kant. Hvis selve bildet er laget med hvit kant slik at bildeflaten er mindre enn 50x7 må du selvsagt krympe bildeåpningen i passepartouten tilsvarende, og du får i så fall bredere kant. Brede og smalle rammer kan se flot ud imellem hinanden, men vil du hellere have et ensartet udtryk, skal du vælge en ramme , der ligner dine andre rammer på væggen.


Ramme 91x61

Farve og materiale – Igen kan du matche, eller du kan vælge en stikker ud fra mængden, hvis det billede, du vil indramme, skal skabe blikfang. Er du på udkig efter billedrammer? Klik her, og find et stort udvalg af rammer til billeder. Få billig fragt og hurtig levering, når du køber billedrammer på.


Billig fragt og hurtig levering! Fraktfritt over 3kr. Har noen plakater jeg gjerne ville ha rammet inn. Har sett på ikea sine nettsider, men ikke funnet.


Så også noen rammer på Coop Obs, men den største var ikke stor nok. Hadde vert fint om noen kom med tips om butikker i Bergensområdet. Tenker meg at frakt på slike ting er litt sykt. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Vores plakatrammer er forsynet med den smarte klik-teknologi, hvor du lynhurtigt kan åbne. Ramme i egetræ der passer til plakater i størrelsen A(42x5cm.).


Der er ophæng, så plakatrammen kan hænge både horisontalt og vertikalt. Motivet skiftes nemt ud - der er clips bagpå, så det er nemt at fjerne bagstykket på rammen. CS er kanskje litt svak, men f. Ungdommer blir påvirket av dataspill kan være. Annoncer med Ramme 70X1på DBA. I Trondheim har du jo Poster Paradise, så plakater er det minste problemet.


Rammer på 91xderimot er umulig å oppdrive. Rammeverkstedet, men det koster jo 4-50- per ramme. Hvor dyrt er det egentlig å ramme inn bilder?


Ramme 91x61

Har aldri gjort dette før, så har faktisk ikke peiling på hvordan ståa er på området. Veit at det kommer ann på rammen (kvalitet osv.), men sånn generelt sett? Over 2-3per bilde?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg