torsdag 29. september 2016

Lama interiør nettbutikk

Lama interiør nettbutikk

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Lama interiør er bygget på kjærligheten til vakre ting, og lysten til å bygge og skape. Lama er en fantastisk kjærlighetshistorie – bygget av Lars og Marianne LAMA. Hjertet har en sentral plass, og det er derfor du stadig ser hjertet både som logo, dekor og på noen produkter. Her finner du putetrekk, lyslykter, lamper og masse annet flott. Lama er et norsk merke som lager alt fra tekstiler og lyslykter til fat og tredekorasjoner.


De velger hovedsakelig naturmaterialer som er hurtigvoksende, som jute, silke, bomull og lin, og de fleste produktene deres er håndlaget. I de produktene som inneholder skinn, er skinnet tatt fra dyr som har dødd på en naturlig måte. Nettbutikk med mye personlighet! Om ikke din tante kan hjelpe deg, så har de en nettbutikk.


Lama interiør nettbutikk

Vi er mange som er glade i de flotte interiørproduktene fra Lama. Putetrekk, duftlys, lyslykter, sengetøy, håndklær og mye mer. LENE INTERIØR er en møbel og interiørbutikk som ligger på BREITORGET, STAVANGER og på KVADRAT KJØPESENTER, SANDNES Vi fører merker som Riviera Maison, Lexington, Gant Home, Scapa Home og Culti Vi hjelper deg gjerne med å gjøre ditt hjem enda vakrere - og våre flinke medarbeidere kommer gjerne hjem til deg og hjelper deg med å skape.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk. Bestill interiørkonsultasjon og søm i dag, eller besøk vår butikk for inspirasjon. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!


Lama interiør nettbutikk

Knott i tre i fargen grå antikk. Vi har et bredt utvalg av interiørartikler i vår nettbutikk. Vi har alt fra vaser, potter, lysestaker til lamper. Gode priser på interiør , rask levering og trygg betaling i nettbutikken.


Annen Etage er det perfekte alternativ med over 6varer, enten du skal finne noe til deg selv, en gave eller innrede ditt hjem eller hytte. Hos oss finner du kjente merkevarer, og vi er stadig på jakt etter nye produkter som supplerer og utfyller eksisterende sortimentet i butikken. Tøff matte i skinn brun, sklir ikke på gulvet. Logg inn eller registrer deg.


Lama interiør nettbutikk

Matte skinn brun 80×120. Tore-Garden har blandet interiør fra bla. Vår motivasjon og vår ambisjon er å tilby eksklusive, trendy og innovative interiørprodukter for mennesker som ønsker kvalitetsprodukter til sitt hjem. Her er det bare å mikse og matche!


Kjeden består i dag av fem butikker, og en nettbutikk du finner her! Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus. Interiør til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg