tirsdag 27. september 2016

Bålpanne utstyr

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk!


En god bålpanne kan benyttes gjennom hele året. Den kan brukes til varme, kos og hygge.

Og den kan benyttes til å lage gode måltider utendørs. I Felleskjøpet har vi et stor utvalg av utstyr til bålpanner. Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør. Tilbehør til bålpanne. I tillegg til et sted for ren hygge, er bålpannen ideell for matlaging.


Transformer bålet til en plass for matlaging og hygge ved hjelp av en rekke forskjellige typer utstyr og tilbehør til din bålpanne. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt.

Vi kan tilby vaffeljern, toastjern, bålpanner, grillrister og stekeheller. Optimus ekstrautstyr til Optimus bordgrill Gnistfangere. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest. Vi har et stort utvalg av Juliana drivhus i vårt sortiment.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til. Det er lite som slår kosen man får med bålpanner og utepeiser. Oppfyll drømmen om å sitte rundt en bålpanne på hytta eller i hagen å grille pølser og marshmallows. Se våre tips til enkel og digg bålmat for å få inspirasjon!


Med produkter fra Big Green Egg kan får du en allsidig grill som passer perfekt i hagen. Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, lage god mat og holde praten i gang. En bålpanne med stativ vil garantert gjøre kveldene utendørs enda hyggeligere!


Pannen kan justeres i høyden etter behov. Bålpannen er utstyrt med gnistfanger og grillrist. Bestill julegavene på nett før 17. Butikken med det meste!


Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.

Høyden på pannen kan justeres etter behov og beina kan reguleres lett etter underlaget slik at bålpannen alltid står støtt. En stor, tung og solid bålpanne i stål og støpejern, som leveres med grillrist, gnistfanger, askekopp og kjetting for oppheng av kjeler. Kan brukes som bål for hygge og varme eller som grill, sommer som vinter.


Dette er et sikkert ildsted som ikke skader underlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg