torsdag 22. september 2016

Kunstig flamme

Northlight LED-kubbelys med kunstig flamme. Vil du komplettere med flere produkter i samme serie? I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett!


Du kan også bruke snittblomstene. Sette kunstig flamme stearinlys i hver av vinduene.

Gå for den batteridrevne variasjon for å unngå at alle løse akkorder hengende rundt. Før dine put sukker cookies inn i løpet, sette et hull i toppen av cookie (en halm er ideelt for dette). Deretter, når kakene blir avkjølt, sette strengen gjennom hullet og bruke. Også, i parallell med den som vender mot steinen som brukes og dekorative elementer laget av den samme teknologi. Dette kurset gir peisen enda mer uttrykksfulle, integritet og individualitet.


Ettersom disse elementene er brukt relieffer, fliser, dekorative fliser. Stemningsfull peis med naturtro flamme som både varmer og gjør rommet trivelig. Passer perfet for deg som ikke har mulighet for installasjon av ekte peis.

Tre effekter som også kan endres med fjernkontroll. Hver produsent av en elektrisk peis bruker sin egen versjon av å lage en kunstig flamme. Dette påvirker direkte kostnadene ved produktet: Rød silke. På bunnen av peisen er installert en liten vifte og en rød lampe, noe som skaper illusjonen om bevegelse av brannen. Se vort store udvalg.


Med og uden timerfunktion. Altid til kanon priser. Kunstige stearinlys til batteri er sikre (ingen brandfare, heller ikke for børn og dyr), men også bedre for sundheden da kunstige lys som Uyuni ikke udleder sod fra flammen. Derfor er kunstige stearinlys et godt alternativ til alm. Danmarks Største Udvalg af LED Stearinlys.


Hos Kunstige Stearinlys finder du alt indenfor LED Stearinlys fremstillet i ægte stearin, samt boligtilbehør mm. Stort evighetslys i ekte stearin med naturtro, blafrende flamme. Lyset har timerfunksjon som kan stilles inn slik at det lyser timer om gangen.


Fjernkontroll medfølger også. Leter du etter billige Utendørsbelysning på nett? Kjøp det på salg hos lightinthebox.

Den simulerte flammen avgir en uttalt kneppelyd når flammen vipper rundt på noen av lysene, spesielt lyset fra Star Trading. Blant denne typen, synes vi vokslysene av typen New flame technology fra Arnøy og lysene fra Innolites, gir den fineste effekten med det varmeste lyset. Er du lei av rot og søl med aske, bære ved og vaske sot av glasset på vedovnen din?


Nå finnes det et alternativ som bevarer den koselige stemningen med. Du mister kanskje den flakkende flammen , men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet. LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys.


Leder du efter LED lys? Se Sirius store udvalg af LED stearinlys med blafrende flamme. Varmefag er ekspert på peis og ovn i Norge. Smukke og naturlige lys i super god kvalitet.


Det er hos oss du finner de største og fineste utstillingene av peiser og ovner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg