tirsdag 13. september 2016

Lysestake betong

Lysestake betong

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Lysestake betong

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Lysestake - Best pris i Norge! Røssland kjøpte en sekk med kilo betong fra en flisbutikk, men man får tak i langt mindre pakker også.


Slik gjør du: Klipp av toppen av melkekartongen ut fra hvor høy lysestake du vil ha. La gjerne kartongen være noen centimeter høyere enn du skal fylle opp til. Se ideen til Støpte lysestaker og oppheng av betong og følg veiledningen som er gratis.


Lysestake betong

Lag selv Støpte lysestaker og oppheng av betong og bestill materialene til. Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design. Lys opp mørke kvelder og sett ditt preg på hjemmet. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid.


Betong er rett og slett kult! Happy lillelørdag, her skal jeg nyte en kveld helt alene etter jobb. Det skal bli så deilig, for jeg har ett lite prosjekt på gang. Støpeformen er laget av planker, som er saget til og skrudd sammen.


Lysestake betong

For å lage hull til lysene, har jeg skrudd fast biter av et skaft (fra en gammel langkost). Bohus tilbyr lykter og lysestaker i ulike fasonger, størrelser, farger og materialer som passer inn i et hvert hjem. Finn din favoritt blant vårt sortiment. Dersom du ønsker å lese mer om en lykt eller lysestake , klikker du på produktet og du vil få informasjon om dens mål, farge og produktegenskaper. Hva skjuler seg bak trenden?


Denne fine te-lysestaken fikk jeg av en god venninne for en stund siden. Hun har laget den selv. Så masse fint man kan lage i betong. Bland betong etter blandeforholda på pakken.


Trur eg bruke 4: deler betong og del vatn. Rør godt og hell blandinga oppi dei smurte melkekartongane. Stikk eit lys nedi betongen.


Neste gang skal eg bruke lyshylser, slik at eg ikkje treng å bevege på lyset når betongen skal størkne. HER finn du lyshylser. Det materialet är så vackert, och blir bara vackrare med tiden.


Ju närmare operationen jag har kommit desto mer har jag känt hur trött jag är. Hur mycket kraft den ständiga värken tar. Ifølge teksten skulle lysestaken, med fot og stamme, hamres ut av ett stykke rent gull, og ha tre armer (greiner) på hver side av den midtre stammen. På hver av armene skulle det være tre skåler formet som en mandelblomst, hver med knopp og blomst.


Til både kronelys og kubbelys. Fuglebad i betong har dukket opp på flere blogger den siste tiden. Det harde materialet får en helt egen effekt i møte med det organiske mønsteret laget av store blader. Fuglebadet, slik som dette laget av Vivian Børresen, er et fint innslag i hagen året rundt.


Det går også an å bruke grener eller andre former fra naturen for å lage. Levende lys gjør alt litt koseligere. Derfor har vi et stort utvalg dekorative telysholdere og lysestaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg