fredag 9. september 2016

Terrassebeis gylden

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Les tester og omtaler før du kjøper. En vanntynnet terrassebeis som inneholder spesialolje som beskytter og bevarer impregnert treverk utendørs.

Produktet har svært god inntregningsevne og gir en meget vannavvisende overflate. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Butinox var en av testvinnerne for åtte år siden, og er testens beste også denne gangen. Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer. Det er vanskelig å finne noe alvorlig å sette fingeren på når det gjelder hellen som er behandlet med Butinox. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.


Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.

Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje. Den inneholder sopphindrende middel, gir en bestandig overflate og bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket, og etterlater en farget, naturlig, matt overflate.


Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol. Spesialolje for impregnert treverk. Kun for utendørs bruk.


Bør påføres 1-ganger per sesong. Beisen gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning, samtidig som den motvirker sprekker i treverket. Selger 9liter terrassebeis gylden fordi jeg har kjøpt for mye. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut.


Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Sammenlign tilbud fra Butinox. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Den kan brekkes i de aller fleste farger,.


Men man må nok gå over hvert år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg