torsdag 29. september 2016

Krittavle kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Bredt utvalg av tavler, kjøp krittavle hos AJ Produkter. Det er whiteboard på den ene siden og krittavle på den andre.


Kan legges sammen og settes bort når produktet ikke er i bruk. Bruk kun whiteboardtusjer på whiteboardtavlen.

Mange ulike oppslagstavler, magnettavler og korktavler. Oppslagstavle med oppbevaringsmuligheter. Velg en ferdig kombinasjon av oppslagstavle eller sett sammen din. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter.

Stilig krittavle uten synlig ramme Denne tøffe krittavlen har ingen synlig ramme. Den sorte tavlen går helt ut i ytterkant, og er montert på en mm treplate. Treplaten er med på å understreke det organisk uttrykk man oftest ønsker å oppnå ved bruk av krittavler. Få steder er bedre egnet til huskelapper og viktige meldinger til de du bor med enn kjøleskapsdøra. Selvheftende krittavle med ukeplan Ha kontroll over alle ukens gjøremål - hjemme eller på jobb.


Magnetisk krittavle til vanlig kritt. Krittavle til vegg Krittavler kan bl. Spesielt P3-belegg: overflaten er smidigere, noe som gjør at du bruker mindre kritt og at det blir mindre krittstøv. Med Softline-kant rundt. Ny tavle med kritt til for eksempel kjøkkenet, sette opp oppskrift eller dagens meny.


Innred ditt hjem med møbel som passer deg og din stil. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. Tavle KjøKken sjelden endret. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Her finner du morsomme og stilfulle magnettavler og krittavler, perfekte inne på barnerommet. Vi har massevis av modeller og fasonger, alle rimelige i pris! Harald Krogsæter AS er Norges ledende totalleverandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig.


Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for.

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Våre tre farger English Mist, Embassy Grey og Modernisme Grå no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg